A Nucleus Research vezető helyre sorolja az Infort 2022-es Vállalati ERP és KKV ERP technológiai értékmátrix jelentésében. Az Infor a megoldásainak funkcionalitásáért és használhatóságáért kapott elismerést.

A felhő alapú iparági megoldásokat szállító Infor bejelentette, hogy a Nucleus Research az Infort vezető helyen említi mind a Small and Midsize Business (SMB) ERP Technology Value Matrix, mind az Enterprise ERP Technology Value Matrix 2022. júniusi riportjában.

Az Infor egyike volt annak a két gyártónak, amely mindkét jelentésben vezető pozíciót kapott.

A nagyvállalati ERP Value Matrixban a Nucleus a bizonyítottan több, mint 500 millió dolláros éves bevétellel rendelkező szervezeteket kiszolgáló ERP-szállító cégeket az ügyfeleik által használt megoldásaik és azok használhatósága alapján rangsorolta. Az KKV ERP Value Matrix-ban ugyanezen kritériumok alapján rangsorolta a 10 millió dollár és 499 millió dollár közötti éves bevételű szervezeteket kiszolgáló ERP-szállító cégeket.

“Az AWS infrastruktúra szolgáltatásaira és az Infor OS felhőplatformra épülő Infor ERP-megoldásai rugalmas telepítési lehetőségeket kínálnak, beleértve a felhő, a hibrid és a helyben telepített megoldásokat” – írja a Nucleus a jelentésekben. “Az Infor LN és az Infor M3 alapvetően a nagyvállalatokat célozza meg, az Infor Syteline és az Infor SX pedig a kis- és középvállalatoknak felel meg. E rugalmasság és az iparágspecifikus ERP-funkciók kombinációja az Infort az ERP-téren belül rendkívül versenyképes megoldásként pozícionálja.”

Soma Somasundaram, az Infor technológiai igazgatója és termékigazgatója elmondta: “Az, hogy a Nucleus mind a nagyvállalati, mind a kis- és középvállalati ERP-jelentésekben vezető pozícióba helyezett minket, nagymértékben elismeri azon értékeket, melyeket a szervezetek számára nyújtunk. A mély iparági funkcionalitást felhasználóbarát élménnyel kombináljuk, így ügyfeleink gyorsabban és kisebb kockázattal vehetik birtokba megoldásainkat, és mindig hozzáférhetnek a legújabb innovációhoz, mellyel segítik vállalkozásuk növekedését.”

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

További információt az Infor LN ERP-vel kapcsolatban a Kontron honlapján vagy személyesen az alábbi elérhetőségeinken kaphat.

Scroll to Top