Az Inca Tooling 1972-ben alakult az Egyesült Királyság nyomásos öntéssel foglalkozó üzemeinek kiszolgálására szerszámgyártás területen. A későbbiekben a megrendelői köre kibővült európai, amerikai, japán, dél-afrikai és közel-keleti szereplőkkel.

Az Inca Tooling a legnagyobb szárnyprofil illetve turbina gyártó. Partnerei többek között a Rolls Royce, General Electric, Pratt & Whitney, Snecma, MTU, ABB és a Solar Turbines , stb.

Az Inca Tooling egy olyan CAM software-t keresett ami kimagasló felületi minőséget biztosít, s ezzel egy időben képes az átfutási időt is csökkenteni, versenyelőnyt biztosítva globális összevetésben.

“Az INCA Tooling-nál  NCG CAM -t használunk  összetett  precíziós  öntőszerszámok és kerámia magos szerszámok megmunkálására a repülőgépipar számára. Az NCG CAM a BRIDGEPORT VMC megmunkáló központtal, biztosítja számunkra a magasabb szintek felállítását és az átfutási idő csökkentését. ”

Elért eredmények

  • Megoldás: NCG CAM
  • Az NCG CAM  megbízhatósága segítette az Inca Tooling-ot kiváló együttműködés felépítésében és fenntartásában a világ vezető repülőgép-motor és gázturbina  gyártóival
  • Szerves része az utóbbi évek fejlesztési sikereinek

Inca Tooling Ltd.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top