A magyarországi vezető rendszerintegrátor által mostantól biztosított, hogy a HyperWorks® szoftvermegoldások, és a hozzájuk kapcsolódó konzultációs szolgáltatások a magyar piacon is közvetlenül elérhetők legyenek

Böblingen Németország/Budaörs, Magyarország – október 11., 2016 – Az Altair és a Kontron AG-hoz tartozó, PLM, CAD, CAM és CAE területeken szakértő megoldásszállító Kontron Hungary Kft. Magyarországra vonatkozó viszonteladói szerződést írtak alá. Az 1993 óta a piacon jelen lévő, és a német tőzsdén jegyzett Kontron mérnöki és IT megoldásokat biztosít több ezres ügyfélkörének, mely ügyfelek az ipar különböző szegmenseiben vannak jelen, mint pl. az autó -vagy az általános gépipar.

A cég portfólióját jelenleg is számos vezető CAE megoldás erősíti, amelyeket kiegészítendő biztosítja majd ügyfelei számára az Altair HyperWorks CAE (Computer Aided Engineering) szoftver megoldásainak szolgáltatásait. Ezzel a nagyon kifinomult szimulációs eszközkészlettel a felhasználók az innovatív termékfejlesztés egy magasabb szintjére léphetnek. A szerződésben foglaltak szerint a Kontron minden már meglévő és új ügyfélre vonatkozóan vállalja a HyperWorks termékcsalád kereskedelmi és terméktámogatási szolgáltatásainak ellátását.

“Nagy örömmel vesszük, hogy a Kontron mostantól viszonteladói hálózatunk részévé válik”, mondta Dr. Pietro Cervellera, az Altair Engineering GmbH. ügyvezetője. “Bízunk benne, hogy ennek az új együttműködésnek a keretein belül növelni tudjuk ismertségünket és jelenlétünket a magyar piacon, és ezzel együtt közvetlen elérést és támogatást tudunk biztosítani a magyarországi felhasználók számára a HyperWorks termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén. Mostantól a magyar vállalatok is elérhetik az ún.: Simulation-driven InnovationTM (Végeselemes szimuláció által vezérelt Innováció) koncepcióját, és ezzel elindulhatnak a termékek megalkotásának egy új útján.”

“Mind potenciális, mind meglévő ügyfeleink nagy érdeklődéssel várják, hogy közvetlen módon elérhetővé tegyük számukra a HyperWorks rendszerek nyújtotta képességeket”, mondta Szabó Péter, a Kontron Hungary Kft. ügyvezetője. “A HyperWorks megoldások által a végeselemes szimuláció terén új, még kifinomultabb eszközkészlethez férhetnek hozzá.” Ez az új partneri megállapodás tökéletesen illeszkedik az egész Kontron csoport által kiemelt fontossággal kezelt Ipar 4.0 stratégiába. A csoport vállalatai folyamatosan invesztálnak olyan technológiákba, amelyek segítségével ügyfeleik még hatékonyabbá tehetik termékfejlesztési és gyártási folyamataikat. ”Ezen célok elérésének érdekében képezni fogjuk kereskedő és szakértő kollégáinkat, illetve a meglévő csapatot HyperWorks kereskedelmi –és terméktámogatással dedikáltan foglalkozó kollégákkal bővítjük.”

az-snt-consulting-hungary-kft-az-altair-uj-magyarorszagi-kepviseloje-4

Az ALTAIR

Az 1985-ben alapított Altair alapvetően olyan végeselemes szimulációs megoldások fejlesztésével foglalkozik, amelyek segítségével elemezhetővé és optimalizálhatóvá válik a termékfejlesztés, annak folyamatai, és azt befolyásoló döntések. A Michigan állambeli Troy-ban lévő székhelyű Altair egy több mint 2600 alkalmazottal rendelkező, magántulajdonban lévő vállalat, melynek 20 országban több mint 45 irodája van, és több mint 5000 vállalati ügyfélből álló, széles ipari spektrumot lefedő vevőkört szolgál ki.

További információkért kérjük, látogasson el a www.altair.com weboldalra.

A Kontron Hungary Kft

Kontron Hungary Kft az ausztriai székhelyű Kontron AG Csoport része, és vezető regionális szolgáltatónak tekinthető a teljes körű tanácsadás, az outsourcing, a rendszerintegráció és az IT szolgáltatások területén. A Kontron csoport magyarországi leányvállalataként több mint 20 éves tapasztalata van a helyi és nemzetközi IT szolgáltatók piacán. A cég által képviselt termékek körén belül találhatunk Üzleti Intelligencia megoldásokat és szolgáltatásokat, CAD/CAM/CAE/PLM és IoT megoldásokat, teljes körű IT infrastruktúra és IT biztonságtechnikai megoldásokat. Minden megoldás biztosítható lokális és felhő környezetben is, ilyen formán megvalósítva a Hybrid IT fogalmát.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top