A Kontron Hungary Kft. ez évben is meghirdeti az országos Creo CAD modellezési versenyt felsőoktatási intézmények tanulói részére. A verseny komoly hagyományokkal rendelkezik. Minden évben nívós pályaművek érkeznek a versenyre, és a hallgatók rendre komoly szakmai felkészültségről tesznek tanúbizonyságot.

A versenyre egyéni pályázók jelentkezhetnek. A kétfordulós megmérettetés első fordulójában Creo-val készült pályaművekkel lehet indulni, a tematika szabadon választott. A döntőbe az országos, meghívásos online szakmai szavazás, a Facebook-on történő közösségi szavazás és a Kontron CAD szakértői szavazás egyesített eredményeivel lehet bekerülni.

A döntőben a versenyzőknek olyan összetett feladatokat kell megoldaniuk, ahol szükség van haladó modellezési, formatervezési és szimulációs ismeretekre is. Az első forduló jelentkezési határideje: április 15., a döntőre április 24-én kerül sor.

A verseny fődíja napjaink legnépszerűbb okostelefonja, az iPhone 6. A győztes felkészítő tanára tiszteletdíjban, a dobogósok tárgynyereményekben részesülnek. Ebben az évben új elem, hogy 150.000 Ft különdíjjal gazdagodik az az autóépítő csapat, amelyiktől a legtöbb hallgató pályázik.

A részletes pályázati feltételek itt tekinthetők meg >>

A tavalyi győztesek >>

[showbiz Creo_oktatas]

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top