Az Altair Partner Alliance kibővíti széleskörű szoftverpalettáját és partneréként üdvözli az  Engineering Software Steyr céget.

Az Engineering Software Steyr (ESS) vállalat szakértőnek számít az autó-, energia- és bányaipar, valamint környezetvédelem területén használt áramlástani (CFD) szoftverekkel foglalkozó cégek között. Az Alsim PAINT SHOP és az Alsim MERGE két kiváló szoftvermegoldás, melyeknek köszönhetően az Altair HyperWorks felhasználói számára mostantól elérhetővé válik egy, a teljes festési folyamatot (az előkezelési műveletektől az égetésig) lefedő, skálázható eszközkészlet.

Az ESS Alsim PAINT SHOP teljeskörű felügyeletet biztosít az autógyártás legdrágább folyamata felett. Rendkívül egyedülálló megoldás, ami magában foglalja a légbuborékok és a folyadék túlfolyás helyének pontos meghatározását is, melyeket a terület két leginkább problémás kérdésének tartanak. Emellett tartalmaz még egy bevonatolási (e-coating) eszközt az időfüggő festékvastagság meghatározásához, egy kemenceszimulációt az égetési folyamat felügyeletéhez, valamint permetezési, öblítési és PVC burkolási modulokat is. Az Altair Alsim Paint Shop könnyen megtanulható és hétköznapi munkaállomásokon is fut, így mind a szakértők, mind az általános felhasználó számára jól használható.

Az Alsim MERGE képes feldolgozni komplex 3D modelleket különböző formátumban, szimulációkész felületi hálót biztosítva a felhasználóknak. Intuitív és könnyen használható, előnyei közé sorolható még az „egy-kattintásos” adatbevitel, valamint a gyors, kézi beavatkozást nem igénylő futtatás.  Személyre szabható és sokoldalú, modell előkészítési és hálózási folyamatok széles skáláját támogatja.

Fő funkciók és előnyök:

  • teljes felügyelet a festési folyamatok (Paint Shop) fölött
  • könnyen használható munkafolyamatok
  • „egy-kattintásos” adatbevitel és modell előkészítés
  • szimulációkész felületi hálózás

A kapcsolódó cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top