Íme 4 módja annak, hogy a Visual Components gyártás szimulációs szoftver használatával miként érhet el sikert.

Nem érte el a kitűzött termelési célt, mert két targoncát, amelyekre számított a termelés tervezése során, javítani kellett. A problémát az Ön területén észlelték, tehát Ön a hibás.

Egy működő gyártósoron változtatásokat végrehajtani a legtöbb gyártómérnök számára kihívást jelent. Igyekszik megtalálni a feladat legjobb és legbiztonságosabb megoldását. De hogyan teheti ezt gyorsan, a termelés feltartása nélkül? És hogyan érheti el, hogy a vezetőség és a csapat többi tagja bízzon a megoldásában?

Ez a 3D-s gyártás szimulációs szoftverek egyik legnagyobb előnye. Lehetővé teszi, hogy először a virtuális világban könnyedén kipróbálja a gyártósora variációit, és megvizsgálja azok miként hatnak más folyamatokra. Ezt követően világos, könnyen érthető formában mutathatja be a végleges megoldást. Íme 4 módja annak, hogy a Visual Components szoftver miként segíthet a probléma megoldásában:

Layout konfiguráció

A Visual Components szoftverrel percek alatt könnyen létrehozhat egy működő layout-ot. Húzza az alkatrészeket a Visual Components eCataloge-ból közvetlenül a 3D világba, futtassa a szimulációt, és nézze meg, hogyan zajlanak a folyamatok.

Fejlett szimuláció

A 3D-s gyártás szimulációs szoftverrel kiértékelheti hipotéziseit, valamint vizualizálhatja, a változások termelésre gyakorolt hatását. Tegyük fel, hogy úgy dönt, hogy a targoncákat munkásokra cseréli. A Visual Components szoftverrel szimulációt készíthet arról, hogy az egyes műszakokban hány munkásra van szükség a raklapok mozgatásához a kívánt eredmény eléréséhez.

Statisztika

Akár egy gyártósor átmenő teljesítményét, akár bizonyos berendezések kihasználtságát, akár az egész gyár kapacitását kell vizsgálnia, a Visual Components szoftverrel könnyen gyűjthet statisztikai adatokat a termeléséről. Ezek az adatok könnyen exportálhatók Microsoft Excel vagy CSV formátumban is a további értékeléshez.

Kész eredmények

Ha megvannak a tervei, mutassa be azt a vezetőségnek és a csapatának magabiztosan. A Visual Components szoftverrel könnyedén készíthet marketing minőségű tartalmat a nagy megbeszélésekhez, beleértve a HD-videókat, a kiváló minőségű grafikákat és a 2D-s rajzokat.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top