A két fél közötti megállapodás kijelenti, hogy a Diehl Aviation-nél az analízishez és a verifikációhoz használt elsődleges szilárdsági megoldó az Altair OptiStruct lesz, az elsődleges modellező, vizualizációs és szimulációs eszköz pedig az Altair HyperWorks.

A termékfejlesztés, a szuperszámítógépparkok menedzselése és az adatelemzés területén használt megoldásokat biztosító világméretű cég, az Altair, valamint a Diehl Aviation aláírt egy többéves szerződést, mely kijelenti, hogy az Altair lesz a Diehl Aviation preferált stratégiai CAE megoldása. A szerződésnek megfelelően a cég dolgozói munkájukhoz az Altair termékeket fogják használni. A szilárdsági analízis és hitelesítés során az Altair OptiStruct-ot, a CFD szimuláció során az Altair AcuSolve-ot, a modellezés és a vizualizáció területén pedig az Altair HyperWorks-öt.

„Boldogok vagyunk, hogy a Diehl Aviation az Altair-t választotta preferált stratégiai CAE beszállítójának és örömmel várjuk, hogy segítségükre lehessünk abban, hogy megfeleljenek a következő évek mérnöki kihívásainak.” – mondta Anthony Mc Loughlin, az Altair repülőipari kereskedelmi vezetője. „Ez a döntés is azt mutatja, hogy az OptiStruct hatalmas lendülettel halad afelé, hogy a következő generáció meghatározó szilárdsági analízishez használt eszköze legyen. Kiemelkedő integrált elemzési és optimalizációs megközelítésével az OptiStruct segíti a repülőiparban dolgozó mérnököket abban, hogy felléphessenek a következő szintre azáltal, hogy képesek gyorsan, megbízható szilárdsági analíziseket készíteni, valamint jobb és robosztusabb terveket létrehozni.

A szerződés célja, hogy eleget tegyen a Diehl Aviation azon elhatározásának, hogy egyetlen stratégiai beszállítót választ, valamint, hogy az Altair megoldásaival, technológiáival és a repülőiipari szakértelmével kiszolgálja a Diehl Aviation növekvő CAE felhasználóinak jelenlegi, illetve következő generációs igényeit is.

„Azzal a döntésünkkel, hogy az OptiStruct-ot választottuk az analízishez és a verifikációhoz használt preferált szilárdsági megoldónak, az a célunk, hogy megfeleljünk az aktuális és a jövőbeni igényeknek a CAE felhasználói körünkön belül, míg ezzel egyidőben igazodunk azon elhatározásunkhoz, hogy egyetlen CAE beszállító mellett kötelezzük el magunkat.” – mondta Veit Thomas, a Diehl Aviation szilárdság/tömeg/szimulációs részlegének vezetője.

„Az Altair már bizonyította a helyét a repülőiparban. A modellező és vizualizációs eszközei pedig ipari szabványnak tekinthetőek. Az Altair szakértelmének és a következő generációs megoldásainak köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy jó döntést hoztunk, amikor őket választottuk az elsődleges CAE partnerünknek.”

Eredeti cikk: https://www.altair.com/newsdetail.aspx?news_id=11604&news_country=en-US

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top