DAB PUMPS S.p.A-t 1975-ben Olaszország Veneto régiójában alapították. Több mint 40 éve működik az elektromos hajtású vízszivattyúk szektorában. Öt termelő üzemmel Olaszországban és két további országban Magyarországon és Kínában rendelkezik gyártó üzemmel, illetve számos kereskedő irodával Európában és világszerte. A DAB PUMPS több mint 2 millió vízszivattyút állít elő minden évben.

Iparág: Ipari gép és berendezés
Központ: Olaszország, Padova

Üzleti kihívások:

  • Rendszereket és a folyamatokat egységesíteni, egy vertikálisan koncentrált ERP rendszerrel, amely egy telepített környezetben biztosítja a több céges, -telephelyes, -pénznemes, -nyelvű működést.
  • Vízpumpák vezető szállítójaként tartsa fenn a helyét, közművek, öntöző rendszerek, tűzoltó rendszerek, ipari rendszerek és egyéb szolgáltatói területeken.

Eredmények:

  • Mindösszesen 11 hónap alatt, bevezetett összetett, több telephelyes bevezetés, mely 7 országot lefed és 2013-ban további 4 országgal bővült.
  • A DAB standard üzleti folyamatainak használata világszerte, az Infor LN Dinamikus Vállalati Modellező segítségével a kisebb és nagyobb telephelyek egyedi szükségleteire szabva.
  • Magyar lokalizáció szállítás, bevezetés és support a Kontron Hungary Kft.-től

“DAB csoport az Infor-t választotta, mert ők tudtak jobb gyártó és sales funkcionalitást, gyorsabb bevezetést és alacsonyabb TCO-t biztosítani nekünk. Stabilitás, könnyű módosíthatóság…”

Enrico Pana
Group IT manager
DAB PUMPS

További információt az Infor LN ERP-vel kapcsolatban a Kontron honlapján vagy személyesen az alábbi elérhetőségeinken kaphat.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top