Megérkezett a Visual Components Experience 1.7, amely új funkciókat és fejlesztéseket kínál a csapatokon belüli és a csapatok közötti együttműködés és kommunikáció javítására.

Az ingyenesen használható alkalmazás, a Visual Components Experience a legújabb frissítéssel még jobb lett!

A Visual Components Experience (VCE) program a Visual Components felhasználói számára a gyártástervezés új és izgalmas módját kínálja. Ezzel a legújabb, 1.7-es verzióval olyan frissített eszköztárat biztosít a felhasználói számára, amely minden igényüket kielégíti, amikor a Layout-ok és 3D-szimulációk megosztásáról és megvizsgálásáról van szó, egy teljesen magával ragadó virtuális környezetben.

Vessünk egy pillantást a legújabb kiadás újdonságaira

Mérőeszköz az asztali verzióban

A korábban a VCE 1.6-ban kizárólag VR-opcióként bevezetett mérőeszköz mostantól az asztali verzió 3D módjában is elérhető. Ezen eszköz segítségével a felhasználók néhány kattintással gyorsan ellenőrizhetik az elrendezésben lévő objektumok méreteit, ami nagyon hasznos lehet a pontos méréseket igénylő projekteken való munka során. Ezzel a funkcióval a felhasználók sok időt és energiát takaríthatnak meg, csökkentve az emberi hibák kockázatát és javítva a projekt általános minőségét.

Lágy árnyékok

Az árnyékok nagy szerepet játszanak a mélység és a dimenzió illúziójának megteremtésében, és a lágy árnyékok természetesebbnek tűnő árnyékokat hoznak létre, amelyek növelik a valószerűséget. Ezzel együtt az 1.7-es verzió másik újdonsága az árnyékok minőségének beállítása. A VCE 1.7 „Beállítások” menüpontjában a „Quality” csúszkával az árnyékok minőségének létrehozására és szabályozására szolgáló opció használatával a felhasználók saját igényeikhez igazíthatják az árnyékokat.

Ez a funkció a VCE 1.7 asztali és mobil verziójában is elérhető.

Egyéb fejlesztések

A VCE 1.7 egyéb kisebb fejlesztései is jelentős előnyökkel járnak a felhasználók számára. Például a továbbfejlesztett beállítási felület megkönnyíti a navigációt és a beállítások megtalálását, míg a frissített webböngészési komponenskönyvtárak több lehetőséget és funkciót biztosítanak. A VCAX-fájlok (a VCE natív fájlformátuma) betöltése külön fájlmásolat készítése nélkül szintén újdonság, amely segíthet a teljesítmény javításában és a tárhely megtakarításában.

A VCE 1.7 egy előrelépést jelent a szoftver tekintetében, amely további, az együttműködés és a kommunikáció élményének csapaton belüli javítását segítő eszközöket kínál az új és tapasztalt felhasználók számára egyaránt.

Tudjon meg többet az összes új funkcióról, fejlesztésről és hibajavításról a VCE 1.7-es Release Notes-ból.

Telepítők

A Visual Components Experience új verziójának telepítői a Visual Components Experience termékoldalon találhatók.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top