A BFSI Kft. 1994. óta foglalkozik egyedi alkatrészek, készülékek, mérőeszközök, célszerszámok és célgépek tervezésével, gyártásával, adott esetben átalakításával, valamint teljes automatizálási projektek lebonyolításával, koncepció és műszaki rajzok elkészítésével, üzembehelyezéssel és folyamatoptimalizálással.

Folyamatos fejlődésük alapja a változó vevői igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodás, valamint a komplexitás, melynek keretében teljeskörű megoldásokat kínálnak minden problémára.

Gépparkjukhoz 2 darab CNC vezérlésű vertikális marógép, Datron M8 Cube Megmunkálóközpont, CNC esztergagép, Sodick SL400G Premium Plus huzalszikragép, startlyukfúró gép, lézergravírozó gép és további hagyományos gépek tartoznak.

Az Esprit használatát egy 3 tengelyes marógéppel kezdték azt bővítették fel először egy huzalszikra majd Datron maró gépre.

Munkájuk során az Esprit nagy előnye, hogy minden készülékük, akár teljes megmunkáló központok gépei is behelyezhetők a szoftver felhasználói környezetébe, ahol szimulációk segítségével könnyen vizsgálható és tervezhető a mozgásuk, elhelyezésük. Továbbá lehetőség van a riportok készítésére is, ami a megmunkálás és a napi munka tervezését nagy mértékben megkönnyíti.

A szoftver használatával költséghatékonyabbá és átláthatóbbá vált a tervezés, 20-30%-kal csökkent a megmunkálási idő, valamint az ütközésvizsgálatoknak köszönhetően üzembiztosabb programokat tudnak létrehozni.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top