Az Altair új megoldással bővíti portfólióját, a poliuretán hab gyártási szimulációjával.

Az Altair a termékfejlesztéshez, a nagy teljesítmény igényű számításokhoz (HPC) és az adatelemzéshez különböző megoldásokat biztosító globális technológiai vállalat, bejelentette, hogy felvásárolja a szöuli központú, poliuretán hab szimulációk vezető forgalmazójának számító S&WISE Co. Ltd. vállalatot.

Ennek a lépésnek köszönhetően az Altair biztosítani tudja a vásárlói számára a piac legkorszerűbb poliuretán hab feldolgozási megoldásait. Az S&WISE pontosan szimulálja a fröccsöntési, habképzési, zselésítési folyamatokat, az azok során fellépő legfontosabb kémiai reakciók figyelembevétele mellett. Az S&WISE megoldó továbbfejlesztett változatát az Altair Inspire PolyFoam alkalmazásába fogják integrálni, így a többi Inspire termékhez hasonlóan egyszerű használat és hatékonyság fogja jellemezni.

Segítségével a felhasználók képesek lesznek:

  • Korán ellenőrizni a gyártás megvalósíthatóságát
  • Minimalizálni a gyártási hibákat
  • Csökkenteni a ciklusidőt a meglövési pontok és a térfogatáram helyes megválasztásával
  • Kiaknázni a piacvezető megoldó gyorsaságában és pontosságában rejlő lehetőségeket
  • Kihasználni az alkalmazásba integrált, a habképzés és a szerszámgyártás során leggyakrabban használt anyagok tulajdonságait tartalmazó adatbázist

„A poliuretán habot az iparágak és az ipari termékek többségénél használják. Például a járművek belső terét, a szórakoztató felszereléséket és az orvosi eszközöket gyártó cégeknél. S&WISE lehetővé teszi számunkra, hogy egy újabb fontos gyártási és tervezési szimulációt kínáljunk az ügyfeleinknek.” – mondta James Scapa, az Altair vezérigazgatója és alapítója.

Az S&WISE megoldásai és technológiái kiegészítik az Altair meglévő Inspire gyártási szimulációs kínálatát, ideértve az öntészetet, alakítást, kitöltést, extrudálást és additív gyártást. Az S&WISE jelentős technikai tudással és több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a világ gyártással foglalkozó ügyfeleinek kiszolgálásában.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk a világszínvonalúnak számító Altair vállalathoz” – mondta Lee Sungyoon, az S&WISE vezérigazgatója és alapítója. „A mi megoldásaink támogatni fogják az ő már eddig is kiváló megoldókból és megoldásokból álló portfóliójukat.”

Hiba előrejelzés a hűtőszekrény modellen

Egy autó kormánykerekének modellje

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top