A „dolgok internete” korszak vezető iparági PLM szoftverét kínálja a PTC

A PTC Windchill® 11 termék életciklus menedzsment szoftver a folyamat fejlesztés és kapcsolódás új szintjét nyújtja a teljes, szabályozott termék életcikluson keresztül. A PTC Windchill-t több mint 1,5 millió felhasználó alkalmazza a világ minden táján, hogy kezelje és optimalizálja termékfejlesztési és termék életciklus a folyamatait. A PTC ezzel az új kiadású PLM (Product Lifecycle Management, termék életciklus kezelés) rendszerével hidat épít a digitális és a fizikai világ összekapcsolására. Az ügyfelek fejlett rendszer-mérnöki folyamaton keresztül hasznosítják az összekapcsolt okos termékek valós termékhasználati adatait és minőségi jellemzőit. Hatása kiterjed a széles körűen és könnyen hozzáférhető, megbízható termékinformációs adatforrásra, lehetővé téve a szerteágazó együttműködést és a gyorsabb döntéshozatalt.

Az adatfolyam az összekapcsolt, okos termékektől a lehetőségek új világát tárja fel: új üzleti modellekhez vezet, új szolgáltatási lehetőségeket generál és visszahat a termékfejlesztésre is. Mindemellett a lehetőségek teljes kiaknázásához a vállalatoknak egy olyan termék életciklus kezelési stratégiára van szükségük, amely felkészít erre a forradalomra. A PTC Windchill 11 pontosan ezt nyújtja. A PTC ThingWorx™ technológiára alapozva integrálja a fizikai termékek, a web-alapú források és a vállalati szoftverek adatait. A Windchill a felhasználók számára a vállalatnál betöltött szerepkörük alapján megfelelő szintű hozzáférést, betekintést biztosít, mindezt könnyen értelmezhető és használható módon.

„Az okos, összekapcsolt termékeké a jövő, de valójában sokkal bonyolultabb a tervezésük, gyártásuk és kapcsolódó ügyfélszolgálatuk” – nyilatkozta Brian Shepherd, a PTC, PLM ügyvezető alelnöke. „A termékek melyek korábban izoláltan működtek, most egy összekapcsolt ökoszisztéma részei, kiterjedt függőségekkel. A PTC Windchill 11 a megoldás a vállalatok számára, melyek keresik a fejlett és szabályozott termék életciklus kezelés eszközét, hogy növekedhessenek ebben az új korszakban.”

A PTC Windchill 11 a ma PLM kihívásaira ad választ – okos, összekapcsolt, teljes és rugalmas.

Okos

A PTC Windchill 11 könnyű és biztonságos hozzáférést nyújt a releváns termékinformációkhoz, az érintettek számára a vállalat valamennyi szintjén, összekapcsolva őket a termékfejlesztés gyorsan változó és dinamikus folyamatán keresztül. Továbbfejlesztése a következőket foglalja magába:

  • Szerep alapú app-ok: a PTC Windchill 11 gyors hozzáférést kínál a releváns termékinformációkhoz, mely a termékfejlesztésben betöltött szerepen és az elérendő célokon alapul.
  • Új PTC Windchill keresés: A PTC Windchill 11 új sokoldalú keresési és szűrési eszközök ad a gyorsabb termékinformáció azonosításra.
  • OSLC szabványok: A PTC Windchill 11 okos, nyitott PLM rendszer. A PTC beépítette az OSLC szabványokat a más rendszerekkel való kiterjedtebb együttműködés és összekapcsolás érdekében.

Összekapcsolt

A PTC Windchill 11 forradalmian új kapcsolatot teremt a termékek és emberek között, akik fejlesztik, tervezik, tesztelik építik és szervizelik azokat. A Windchill 11 teszi teljessé az „életciklus hurkot” a működő fizikai termékekről valós időben gyűjtött IoT adatokkal. A termékfejlesztő, tervező és minőségügyi munkacsoportok okulhatnak a termék valós viselkedéséből, így a leginkább használt termékjellemzőket finomíthatják, ajánlott felhasználási mintákat konfigurálhatnak és újratervezhetnek alkatrészeket és rendszereket azért, hogy fejlesszék minőségét és költségeket takarítsanak meg, miközben végig megfelelnek a tervezési elvárásoknak.

Teljes

A komplex termékek egyre növekvő számú és szorosan együttműködő mérnöki szakterületre támaszkodnak fejlesztésük során. Az egyik területen létrehozott változtatásoknak tudatában kell lennie az összes többinek is. Ennek előfeltétele a darabjegyzékek minden részletre kiterjedő kezelése, ami magába foglalja a rendszermodelleket, elvárásokat, gépészeti és elektromos terveket, szoftvereket, dokumentumokat, minőségügyi terveket és elemzéseket, valamint a gyártási információkat, megosztva a tervező, gyártó és ügyfélszolgálati szervezetek között. A PTC Windchill 11 olyan tulajdonságokat kínál, melyek előmozdítják ennek a teljes termékdefiníciónak a kezelési képességét, segítve a vállalkozásokat alkatrész központú darabjegyzék kezelésük kialakításában a teljes szabályozott életciklus mentén. A vállalatok így válnak képessé a teljes, folyamatosan fejlődő termékdefiníció kiaknázására és valamennyi érintett számára pontos, megbízható döntéseket adó felhasználására.

Rugalmas

A PTC a megvalósítási módok széles körét kínálja a SAAS (Software as a Service, szoftver szolgáltatás) a felhőből kezdve, az örökös használatú helyszíni telepítésű megoldásokig. Megvalósítási szolgáltatásokat ajánl maga a PTC Global Services szervezeti egysége és konzulensi, viszonteladói partneri hálózata – hazánkban a Kontron Hungary Kft. Ez a rugalmasság teszi a PTC Windchill 11-et ideálissá, mind a nagyvállalatok, mind a kis- és közép-vállalatok számára, akiknek termékéletciklus kezelési szoftverre van szükségük, gyors megtérüléssel, alacsony teljes-birtoklási-költséggel.

„ A Lifetime-nál büszkék vagyunk a termékeinkre és azok hatására az emberek életére. A PTC Windchill segít bennünket abban, hogy gyártmányaink a koncepciótól a termelésig, szabályozott folyamatokon keresztül, szoros csoportmunka együttműködéssel, gyorsan eljussanak” – nyilatkozta Dave Winter a Lifetime Products Inc. fejlesztési és termelési alelnöke.

További források:

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top