Az Eaton a vállalaton belül jól skálázható, felhasználói tapasztalatokon alapuló módszerek segítségével gyorsítja fel Ipar 4.0 átalakulását.

Az Eaton a vállalaton belül jól skálázható, felhasználói tapasztalatokon alapuló módszerek segítségével gyorsítja fel Ipar 4.0 átalakulását. 

A több gyárral rendelkező gyártók két úton valósíthatják meg a digitális átalakulást. Vagy egyedi megoldásokat fejlesztenek és telepítenek minden egyes gyártóüzembe, ami különböző felhasználási eseteket és következetlen eredményeket eredményezne, vagy olyan, már bevált felhasználói tapasztalatokra támaszkodnak, amelyeket az összes gyártóüzemükben használni tudnak. A világszerte több, mint 200 gyártóüzemmel rendelkező Eaton úgy döntött, hogy a PTC „Factory Insights as a Service” szabványosított IIoT-alkalmazásait kihasználva felgyorsítja az átalakulást, gyors eredményekre tesz szert és olyan digitális alapot képez, amelyre építve további felhasználói tapasztalatokat is fel tudnak használni. 

Az Eaton egy 1911-ben alapított, intelligens energiagazdálkodási vállalat, amely energiatakarékos termékekkel és szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit abban, hogy az elektromos, hidraulikus és mechanikus energiákat hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és fenntarthatóbban kezeljék. Ma több mint 90 000 embert foglalkoztat, és a világ több mint 175 országában szolgálja ki ügyfeleit. 

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top