Microsoft Power Platform

Alkalmazkodás. Most fontosabb, mint valaha.

Modern, felhő alapú megoldás, mely választ nyújt az IT és a különböző üzleti területek problémáira

A Power Platform eszközei hatékony segítséget nyújtanak az általános IT és üzleti problémák megoldására, olyan módon, hogy eszközeivel gyorsan, költséghatékonyan, a vállalati Azure megoldásokhoz illeszkedő alkalmazások hozhatók létre low code megközelítéssel.

Microsoft-Power-Platform
Költségvetési
megszorítások
Szűkös idő és
erőforrás keretek
IT – üzlet
együttműködés
Papír alapú
folyamatok
Növekvő ügyfél
elvárások

Az üzleti igények megvalósítása szélesebb körben kiterjeszthető, mint az a hagyományos alkalmazásfejlesztési módszerekkel lehetséges, új szereplők vonhatóak be a megvalósításba, ezáltal az olyan igényekre is fókusz kerülhet, melyek az alkalmazásfejlesztési sor végén állnak, mivel üzleti értékük, fontosságuk kisebb, de mégis javíthatják a munkavégzés hatékonyságát, minőségét. Általában ezek a feladatok komplexitása is kisebb, ezért alkalmasak low code platformon történő megvalósításra, akár belső erőforrással, power userekkel is megvalósíthatóak.

Emellett a platform arra is alkalmas, hogy ennél bonyolultabb, közepes komplexitású igények is megvalósításra kerüljenek, különböző Microsoft vagy third party szolgáltatásokkal, rendszerekkel integráltan, akár egyedileg fejlesztett komponensekkel kiegészítve.

Azure és O365 környezetbe illeszkedő eszközkészlet

A Power Platform alapvetően négy eszközből épül fel, melyek jól illeszkednek a Microsoft felhős infrastuktúrába, ezekkel szoros összeköttetésben állnak. A Power BI, riport eszköz, a Power Apps, alkalmazás fejlesztési eszköz, Power Automate, folyamat automaizáló eszköz, és a Power Virtual Agents chatbot megoldás teszik ki az eszközkészletet. Ezek mellet fontos kiemelni a platform adatbázisát, a Dataverse-t, mely beépített tábláival támogatja a többi komponenst, de egyedi táblák létrehozásával képes az üzleti igényekhez tartozó adatok tárolására és menedzselésére is alkalmas.

Egyedül is hatékonyak, de együtt még többre képesek

A platform egyes részei önállóan is alkalmasak különböző problémák támogatására, megoldására, de a teljes képességét úgy tudjuk kihasználni a platformnak,
ha az egyes technológiákat összekötjük egymással, ezáltal még magasabb értéket hozhatunk ki az üzleti alkalmazásokból.

Teljeskörű low code / no code platform

A platform eszközei úgy lettek kialakítva, hogy fejlesztői tudás nélkül, akár üzleti felhasználók is képesek legyenek megoldásokat készíteni, melyek a saját munkájukat támogatják, vagy akár csoport, szervezeti szinten is használhatóak. Az alkalmazás, folyamat és riport fejlesztés olyan grafikus designer eszközökben történik, ahol drag and drop módon lehet a felületeket, folyamatokat létrehozni, illetve paraméterezve, Excel függvényekhez hasonló nyelven valósítható meg az üzleti logika. Az olyan kiegészítő lehetőségek, mint az AI funkcionalitások is hasonló módon működnek, felhasználóbarát grafikus felületen keresztül taníthatóak a modellek, és állítható, hogy ezt hogy alkalmazza fel a gyakorlatban egy alkalmazás vagy folyamat.

Széleskörű integrációs lehetőségek

A platform minden eleme képes out of the box kapcsolódni különböző Microsoft és third party rendszerekhez, szolgáltatásokhoz az adat összekötőkön keresztül. Ezen felül pedig, ha olyan rendszerhez kell kapcsolódni, amire nincs beépített megoldás egyedi adat összekötők is létrehozhatók, és ezen keresztül integrálhatók az egyedi alkalmazások, szolgáltatások a Power Platformmal.

Nagyvállalati szinten üzemeltethető platform

A platform széleskörű adminisztrátori funkcióival, felületeivel, illetve letölthető kiegészítő eszközökkel támogatja az üzemeltetési feladatokat. Ezeken a felületeken jól átláthatóak a készített alkalmazások, folyamatok, jogosultságok, részletes analitikát szolgáltat ezek használatáról. Az eszköz lehetőséget biztosít különböző környezetek definiálására, ahol különböző jogosultságok állíthatóak, így elválaszthatóak a fejlesztési, tesztelési és éles környezetek, vagy akár alkalmazás számára is létrehozható külön környezet. Környezetenként szabályozható az is, hogy mely adat összekötők használhatóak, ezáltal az is, hogy milyen szolgáltatásokkal, rendszerekkel engedélyezett az integráció.

Szolgáltatásaink

Amennyiben felkeltette érdeklődését a platform, keressen minket bizalommal,
az alábbi szolgáltatások mentén támogatjuk ügyfeleinket:

 • Platform bemutatás, workshop, oktatás
 • Tanácsadás
 • Bevezetési koncepció kidolgozás
 • Igényfelmérés, követelményvéglegesítés
 • Üzleti megoldások tervezése, megvalósítása, támogatása
  • Alkalmazások: webes és/vagy mobil
  • Folyamat automatizáció, munkafolyamat támogatás
  • Riportok
  • AI megoldások
 • Meglévő alkalmazások átalakítása Power Platformra
 • Platform kiegészítés egyedi fejlesztésű komponensekkel
microsoft-hero

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top