Kiemelt projektek

Stallprofi Magyarország Kft
Projektszerű egyedi létesítmények kivitelezése és ezek szerviz
Tevékenysége az egyedi állattenyésztési létesítmények, továbbá biogáz technológián alapuló elektromos áram termelő egységek, komplett tervezése és kivitelezése, utógondozása, szervizelése.

Hungaro-Len Kft.
Vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése a HUNGARO-LEN Kft-nél
A “Vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése a HUNGARO-LEN Kft-nél ” című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési alap társfinanszírozásával valósult meg, ennek keretében került bevezetésre az INFOR Ln 6 ERP rendszer gyártás, logisztika és pénzügy-számvitel üzleti területekre.

Nagisz Zrt.
Alapvető elvárás volt a 7 féle ágazatban 20 telephelyen működő 15 cég tevékenységének informatikai támogatása. Többcéges működési modellre volt szükség, lefedve a termelési, minőségbiztosítási, logisztikai, raktárkezelési, pénzügy-számvitel és kontrolling funkciókat. Rugalmas megoldást kellett adni az összetett belső- és külső adatszolgáltatásra a megfelelő törvényi előírások betartása mellett.

Kontron AG
SAP template rendszer kialakítása (FI, NewGL, AM, CO, PS, MM, SD, DMS, HR, ProServ modul az erőforrás-tervezés és idő-visszajelentés eszközéül). Template rendszer bevezetése a Kontron több mint 20 leányvállalatában.
SAP rendszer teljes körű SLA alapú üzemeltetése.
Ráfordítás: 14 500 nap
Felhasználók: 1 900
Időpont: 2008

UPS healthcare
SAP rendszer bevezetés (FI, NewGL, AM, CO, MM, SD modulok), interfész kialakítása raktári rendszerhez
SAP rendszer teljes körű SLA alapú üzemeltetése
Ráfordítás: 900 nap
Felhasználók: 40
Időpont: 2011

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top