Ipari digitalizációs oktatássorozat

2023. ősz

1 napos, díjmentes, ipari digitalizációs oktatássorozat

Tisztelettel meghívjuk Önt őszi díjmentes ipari digitalizációs oktatássorozatunkra. Ezeket az oktatásokat az adott szoftverrel még nem rendelkező ipari cégek számára szervezzük!

Látogasson el megújult irodánkba, ismerje meg cégünket, high-tech szoftvereinket és vértezze fel magát azonnal hasznosítható tudással!

Ha Önök már rendelkeznek az alábbi szoftverek valamelyikével, és szükségük lenne oktatásra, kérjük, jelezzék oktatási igényüket felénk a regisztrációs űrlapon!

Oktatások

Az egyes oktatások időpontjának, részletes programjának megismeréséhez és a regisztrációhoz kérjük kattintson a További információk linkre. Oktatásainkat a Kontron oktatóközpontjában (Budaörs, Puskás Tivadar út 14.) tartjuk személyes jelenléttel.

Creo 10.0 1 napos, díjmentes oktatás – 2023. 09. 28.

A Creo 10.0 CAD szoftver a célgépgyártás szemszögéből. Mérce a teljesítményben és hatékonyságban.

Onshape 1 napos, díjmentes oktatás – 2023. 09. 26.

Az Onshape teljes mértékben felhő alapú termékfejlesztési platform egyedülálló tervezési és kollaborációs funkcióinak megismerése.

SimSolid 1 napos, díjmentes oktatás – 2023. 09. 27.

Ismerje meg az Altair kifejezetten tervezőmérnökök számára fejlesztett forradalmian új, hálómentes szerkezeti analízis szoftverét. A Whirlpool, GM, és a Renault nem véletlenül választotta.

Visual Components 1 napos, díjmentes oktatás – 2023. 09. 29.

Gyár- és robotszimuláció egyszerűen Visual Components szoftverrel. Layoutok tervezése és optimalizálása játszi könnyedséggel.

NCG CAM 1 napos, díjmentes oktatás – 2023. 09. 25.

A szerszámgyártók számára készült prémium kategóriás villámgyors HSM CAM szoftver megismerése gyakorlati feladatokon keresztül.

Scroll to Top