PTC Creators Program

Szoftvermegoldás
a Startup cégek számára

A PTC Creators Program segítségével a Startup cégek valóban kiemelkedővé válhatnak

A Creators Program minden eszközt biztosít ahhoz, hogy a legnagyratörőbb ötleit is, mindenki mást megelőzve, sikeresen megvalósítsa.

A program felvértezi Önt a Creo erőteljes 3D tervező és mérnöki platformmal, mely segítségével képes lesz a terméktervek sikeres kidolgozására és a termékek megfelelő időben és költséggel történő piacra juttatására.

A program részletei

Erőteljes 3D tervező és mérnöki platform, amely magában foglalja a kiterjesztett valóság (AR), a mesterséges intelligencia (AI), az Internet of Things (IoT), a generatív tervezés és az additív gyártás képességét is, valamint az Ansys technológián alapuló szimulációs eszközöket, mint a valós idejű, magas minőségű szimuláció és analízis – mindezt egyetlen felhasználói felületen.

Emelje be a szimulációt a tervezésbe már a folyamat legelején és használja ki az Ansys technológián alapuló valós idejű szerkezeti, hőtani és folyadék áramlási analízis eredményeit terveinek módosításához és iterációjához.

A mesterséges intelligencián alapuló generatív tervező modul automatikusan készít innovatív termék terveket a megadott peremfeltételek alapján.

Tervezzen okos, összekapcsolt termékeket és ismerje meg, hogy termékei miként kerülnek felhasználásra és miként viselkednek a specifikációkkal szemben.

Terveinek bemutatása a kiterjesztett valóság segítségével: Hozza közelebb egymáshoz a terveit és felhasználókat. Az egyszerű, 2D képernyőn vagy papíron történő bemutatás helyett keltse életre a terveit, hogy a felhasználók 3D-ben, a való világban tapasztalhassák meg őket, pillanatokon belül, a világon bárhol.

Egyedül a Creo képes rá, hogy egyetlen környezetben biztosítsa a tervezéshez, optimalizációhoz, jóváhagyáshoz és a nyomtatás ellenőrzéséhez szükséges erőt és rugalmasságot. A rácsozás segítségével megerősítheti és optimalizálhatja a terveit, úgy, hogy azok rendkívül könnyűek maradnak.

Oktatás

Creo LEARN Online

Korlátlan hozzáférés több mint 30, virtuális tanórához. A dinamikus naptár segítségével feliratkozhat a több mint 100 órányi gyakorlati anyagot felölelő, 3 órás tanegységekre. A tantervben megtalálja a kínált kurzusok listáját, valamint a szakértői tanúsítvány megszerzésének lehetőségét is.

Creo e-Learning katalógus

Ingyenesen és bármikor hozzáférhető. Fedezze fel a Creo-ban rejlő lehetőséget a saját tempójában.

PTC Knowledge Base

Magában foglalja a termékdokumentációkat, oktató anyagokat, segédleteket, best practice megoldásokat, valamint a PTC szoftver konfigurációjához és használatához tartozó útmutatókat.

Támogatás

Gold Level támogatás

Telefonos támogatás a munkanapokon, 2 órás válaszadási időkorlát, korlátlan hozzáférés az internetes támogatáshoz, ingyenes 3D modellek, műszaki rajz könyvtár, szoftver bővítmények, hozzáférés a szoftver javításokhoz és új verziókhoz, továbbá élő, távoli számítógép diagnosztika.

PTC felhasználói közösség

Csatlakozzon a partner portálhoz és ismerje meg a legjobban bevált módszereket és cseréljen tapasztalatokat az Önt érdeklő témákban.

PTC Help Center

Hozzáférés az applikációhoz tartozó segédlethez és más forrásokhoz, mint az ingyenes tutorial anyagok és az újdonságokról szóló információk.

Pályázati feltételek

Az induló vállalkozás:

› bejegyzett gazdasági társaság
› jelenleg termékeket gyárt vagy tervez
› éves bevétele kevesebb mint 1 millió USD (vagy ennek megfelelő összeg helyi valutában)
› alapítása óta kevesebb mint 2 millió USD összegű finanszírozást kapott (vagy ennek megfelelő összeget helyi pénznemben)
› a vállalat alapításától számítva legfeljebb hat (6) éve működik
› nem a PTC meglévő ügyfele, és nem rendelkezik PTC-termékekkel vagy -szolgáltatásokkal (kivéve a PTC Mathcad és a PTC Creators Program keretében kínált termékek)
› nem viszonteladó, tanácsadó vagy szolgáltató

Kizárólag saját önálló innováció vagy termék tervezéséhez vehető igénybe.
Kimondottan nem használható másoknak mérnöki szolgáltatást, vagy bérmunkát végzők számára.

Jelentkezzen még ma

A jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk rövidesen kapcsolatba fog lépni Önnel!

Scroll to Top