PTC terméke, a Vuforia nyerte el a legjobbnak járó címet az IoT platformok körében

A PTC bejelentette, hogy a teknowlogy Group a Vuforia kiterjesztett valóság (AR) megoldás csomagját találta a legjobbnak – tudjuk meg a legfrissebb PAC RADAR Reportból.

Az IoT platformok világához tartozó, feltörekvő megoldásokat eladó cégek legszéleskörűbb elemzőjének tekintett PAC RADAR riport kiértékelte az eladókat annak alapján milyen stratégiai tevékenységgel, portfólióval, piacra kerülési képességekkel, piaci helyzettel, teljesítménnyel, kompetenciákkal rendelkeznek. A beszámoló kíváncsi volt arra is miként integrálják bele az IoT adatokat a kiterjesztett valóság (AR) megoldásokba annak érdekében, hogy összekapcsolják egymással a dolgozóikat. Ennek eredményeként a terepen nyújtott szolgáltatások, az összeállítási folyamatok, a minőség ellenőrzés, a logisztikai megoldások, valamint a képzés területén megjelenő tevékenységek az egyre inkább növekvő ipari kiterjesztett valóság használatának legerőteljesebb példáját mutatják.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy az első helyen végeztünk a teknowlogy PAC RADAR „AR Platforms for Connected Workers in Europe 2019” mezőnyéban.” – mondta Jim Heppelmann, a PTC elnök vezérigazgatója. „A megerősítést, amit ettől a megbecsülésnek örvendő cégtől kaptunk, összecseng a technológiánk kiválóságáról és erejéről szóló vásárlói visszajelzésekkel.”

A Vuforia lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a munkavállalók képzése és a tervezés áttekintése során, valamint az operátori és javítási instrukciók gyártásakor megjelenítsék a digitális információkat a fizikai környezetben is. Emellett egyszerű módszert kínál az ipari kiterjesztett valóság (AR) élmények létrehozásához szükséges tartalom rögzítésére, létrehozására, átadására, így a cégek képessé válnak a termékeik, a munkafolyamataik, valamint a munkavégzés digitális átalakítására.

„A teljes, AR platform eladással foglalkozó piac átvizsgálása után a PTC Vuforia megoldása kapta a legjobb értékelést mind a szakértelem, mind a piaci erő és jelenlét területén.” – mondta Arnold Vogt, a PAC Németország ipari IoT tanácsadója. „Ennek az eredménynek alapján soroltuk az első helyre a PTC megoldását a munkavállalók összekötését segítő kiterjesztett valóság (AR) platformok rangsorában.”

A teknowlogy Group-ról

A cég egy független, európai szinten vezető szerepű, kutató és tanácsadó vállalat, amely a digitális átalakulással, szoftverekkel, IT szolgáltatásokkal foglalkozik, valamint három, az európai piacokon jelentős múlttal és jelenléttel rendelkező kutató és tanácsadói cég tapasztalatait egyesíti (Ardour Consulting Group, CXP, and PAC (Pierre Audoin Consultants).

A PTC-ről

A PTC olyan díjnyertes és a piacon már bizonyított megoldásokkal engedi szabadjára az innovációt, melyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy megkülönböztessék a termékeiket és a szolgáltatásaikat a többiekétől, javítsák a működésüket és fejlesszék a munkaerő termelékenységét. A PTC-vel és partneri bázisával a gyártók kihasználhatják az új technológiákat a digitális átalakulás fele vezető úton.

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top