A 2010-ben alapított Migenius az elsők között volt a Reality Servert használó cégek között, amely a Mental Images felhő alapú renderelő technológiáján alapult.

A közelmúltban a PTC felvásárolta a szintén a felhő alapú Atlas platformot használó Migenius vállalatot és hozzáadta a technikai portfóliójához. Jim Heppelmann, a PTC vezérigazgatója szerint a professzionális szoftverek számára elkerülhetetlen, hogy átkerüljenek a felhőbe és egy nap az Atlas képes lesz támogatni a PTC egészét. Egyelőre ez egy olyan platform, melyet az Onshape mérnökeivel közösen építenek annak érdekében, hogy a PTC számára alapot adjon felhő alapú CAD szolgáltatásokhoz.

Az Onshape és a Migenius már 2015-ben összefogott azért, hogy felkínálja a RealityServert az Onshape modellek rendereléséhez. Mostantól, hogy a Migenius a PTC családhoz tartozik, a renderelő szolgáltatásai beépített felhő szolgáltatásként elérhetővé váltak az Onshape App Store-ban. A felhasználóknak csak a renderelési órákért szükséges fizetniük, ráadásul havi 2 órát ingyenesen használhatják a szolgáltatást.

Reality Server – Onshape App Store

A kipróbáláshoz Onshape felhasználói fiókra van szükség. Próbaverzió igényléséhez keressen minket bizalommal.

Az elérhetőségeiket ide kattintva találja meg.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top