Netapp

Innovatív megoldások

A világ egyik vezető adattároló-gyártója

Innovatív megoldásaival az iparág legérettebb megoldásait nyújtja kimondottan szolgáltatói környezetek számára.

Az informatikai iparban jelenleg folyamatban lévő trendek (virtualizáció, IT-mint-szolgáltatás jellegű megoldások), olyan változásokat eredményeznek az informatikai technológiák használati módjában, amelyek újszerű kihívások elé állítják a technológiai szállítókat is. A NetApp már évek óta vezető a virtualizációs technológiák (VMware, Hyper-V, Citrix) támogatása és integrációja területén. A NetApp adattárolókba fejlesztett technológiák rendkívül magas fokú hatékonyságot, automatizációt, valamint rugalmasságot biztosítanak az adattárolás terén, amely elengedhetetlen egy sok felhasználós, virtuális környezetben.

A virtualizáció terén szerzett tapasztalatokra építve, a NetApp adattárolók egyedüliként rendelkeznek olyan Biztonságos Társbérleti megoldással, ahol a fizikailag egységes adattárolót több, egymástól akár független entitás is használhatja, mindenki megkapva a saját virtuális infrastruktúráját, mégis biztosítva a kontrollálhatóságot és adatbiztonságot. A világban számos szolgáltató, kizárólag NetApp adattárolási platformra támaszkodva nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek.

Ezen funkciók lehetővé teszik, hogy NetApp technológia használatával egy hatékony, rugalmas és üzletileg is alátámasztható, profit-orientált szolgáltatási portfoliót lehessen kialakítani a technológiára támaszkodva.

A Data ONTAP egyik funkciója képessé teszi a platformot arra, hogy egyszerre több külső ügyfél vagy belső szervezeti egység számára biztosítson adattároló szolgáltatásokat, azt az illúziót keltve, hogy mindegyik egység önálló fizikai rendszert használ. A NetApp platform erősségét az adja, hogy valódi egységesített tároló szolgáltatásokat (SAN és NAS) képes kínálni sokrétű funkcionális gazdagsággal.

Legfontosabb funkciói:

  • Unified tárolás vezérlő szinten
  • Többtagú tároló klaszter
  • Kivételes tárhatékonyság – Deduplikáció, Kompresszió, Thin provisioning
  • Virtuális tárolók, biztonságos szeparációval
  • Többszintű FLASH integráció
  • Snapshot alapú mentések minimális tár- és teljesítmény-használattal
  • Alkalmazás és hypervisor integrációk
  • Könnyű kezelhetőség
  • Szoros partnerség – Cisco, Citrix, Microsoft, Vmware

Kapcsolódó blogbejegyzések

Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top