Visual
Components 4.6

Tervezze meg jövő gyárait

Visual Components 4.6

A Visual Components 4.6 szoftververzió a 3D gyártás szimulációs technológia következő generációja, mely nagy teljesítményű, rugalmas és skálázható platformra épült és kifejezetten gyártás tervező szakemberek számára készült.

Még erősebb

A szoftver infrastruktúra fejlesztésével jelentős javulás érhető el a szimuláció sebességében és teljesítményében. A vizuális munkafolyamatok számos modellezési feladat esetében felváltották a programozást.

Még hatékonyabb

Új eszközök váltak elérhetővé a folyamatmodellezés egyszerűsítéséhez és racionalizálásához. Tervezze, optimalizálja és validáljon layout-jait gyorsabban és egyszerűbben.

Még vizuálisabb

Új kezelői felületek kerültek kialakításra a folyamatok és az anyag áramlás megtekintéséhez és kezeléséhez, megkönnyítve ezzel az elemzést, a hibaelhárítást és a layout-ok módosítását.

Találja meg az önnek legjobban megfelelő terméket

Akár a gyártási megoldások gyors megtervezéséhez és bemutatásához keres eszközt,
akár az offline programozási alkalmazások működtetéséhez platformot,
nálunk megtalálja a megfelelő megoldást.

Tekintse meg a 3D gyártásszimulációs termékcsaládunkat.

Robotics OLP

Tudjon meg többet

Essentials

Professional

Az egyszerű drag-and-drop és plug-and-play funkciók segítségével gyorsan konfigurálhatja a layout-jait. Használja saját CAD-fájljait vagy ingyenes e-katalógusunkat, amely több száz kész modellt tartalmaz.

A termékek, folyamatok és anyagáramlások meghatározása és kezelése a layout-okon belül, egyszerű, könnyű és vizuális munkafolyamatokkal.

Használja a vezető ipari automatizálási gyártók több, mint 2500 előre definiált és használatra kész komponensét tartalmazó e-katalógusunkat a gyártás szimulációk létrehozásához.

Importálja a CAD modelljeit közvetlenül a Visual Components 3D világába. A szoftver a legtöbb jelentős fájlformátumot és kiterjesztést támogatja.

Importálja a jelenlegi layout-jainak 2D rajzait a 3D világba, és állítsa össze a szimulációkat.

A CAD Attribute Reader beolvassa a 2D-s CAD-rajzok attribútumait, és a tulajdonságok alapján 3D-s modelleket generál. A támogatott formátumok az Autodesk DWG és DXF fájlok.

Importálja létesítményeinek pontfelhőmodelljeit közvetlenül a 3D világba, és konfigurálja az elrendezéseket a létesítményeken belül.

Egyéni szimulációs adatok létrehozása, módosítása és megjelenítése a statisztikai műszerfalon.

A szimulációkat a platformfüggetlen OPC-UA vagy a támogatott gyártóspecifikus felhasználói felületek segítségével csatlakoztathatja az Ön vezérlőrendszeréhez.

A robot viselkedésének meghatározása, modellezése és programozása egyszerű és könnyen használható robot programozó eszközökkel.

3D szimulációiból könnyedén létrehozhat és exportálhat kiváló minőségű képeket vagy videókat, akár 4K minőségben, interaktív 3D PDF-ként vagy BoM listával ellátott 2D rajzként.

Ossza meg és élje át a szimulációkat a virtuális valóságban vagy az okostelefonján.

Keltse életre és ruházza fel CAD-fájljait viselkedésekkel és tulajdonságokkal a saját, testre szabott komponens könyvtárának létrehozásához.

A beépített varázslók számos alkatrész konfigurálását automatizálják, így a CAD fájlok gyorsabban előkészíthetők a 3D szimulációhoz.

Egyszerű 3D geometriák létrehozása és az importált CAD fájlok módosítása alap CAD modellezési eszközkészlettel.

Csökkentse a fájlméretet és javítsa a szimulációs teljesítményt az automatikus geometria egyszerűsítő eszközzel.

Programozza KUKA robotjait, készítsen szimulációkat és csatlakozzon közvetlenül a KUKA virtuális és fizikai vezérlőkhöz a Visual Components segítségével. Hozzon létre digitális ikreket és javítsa virtuális üzembe helyezési feladatait a pontosabb ciklusidőknek és robotpályáknak köszönhetően.

Kösse össze szimulációit közvetlenül az ABB robotvezérlőkkel a Visual Components platformján keresztül. Hozzon létre digitális ikreket és végezze el virtuális üzembe helyezési feladatait pontosabb ciklusidők és robotpályák használatával.

A Visual Components segítségével közvetlenül összekapcsolhatja szimulációit a Fanuc robotvezérlőkkel. Vizualizáljon digitális ikreket és végezzen virtuális üzembe helyezést pontosabb ciklusidőkkel és robotpályákkal.

A szimulációk összekapcsolása és a fizikai S7-1200 vezérlőkkel és az S7-PLCSIM-mel való kommunikáció gyorsabbá vált.

Tesztelje szimulációit akár több ipari vezérlővel a valós idejű viselkedésszimulációs szoftverekkel – WinMOD és SIMIT – való kapcsolaton keresztül.

Geometriai felületek, görbék és görbehurkok jól strukturált adatainak létrehozása importált CAD fájlokból, valamint egyedi robotpályák fejlesztése különböző alkalmazásokhoz.

Gyorsan elkészítheti és szimulálhatja a görbe menti robotpályákat olyan alkalmazásokhoz, mint a robothegesztés, megmunkálás, festék- és vízsugaras műveletek, tömítés és vágás.

A festési folyamatok vizualizálása és a rétegvastagság mérése.

Hozza létre és ossza meg terveit gyorsan és könnyedén FBX formátumban történő exportálással. A funkció tartalmazza a 3D objektumok vázainak és kényszereinek exportálási lehetőségét.

Csatlakozás az Universal Robot és a Stäubli CS8 és CS9 vezérlőkhöz a robotprogramok létrehozásához/módosításához és a ciklusidők ellenőrzéséhez.

Merüljön el a szimulációkban a virtuális valóság segítségével, és módosítsa a layout-ok elemeit.

Hatékonyabban mutathatja be koncepcióit és terveit egyéni HMI-k segítségével a Visual Components 3D munkaterületén és/vagy a Visual Components Experience streaming funkció és a webes megjelenítő használatával.

Lépjen kapcsolatba csapatával/ügyfeleivel egy valós idejű virtuális környezetben, és véglegesítse a szimulációkat távolról VR/3D-konferencia partneri megoldásaink segítségével.

Termékeink

A 3D szimulációs technikák következő generációja.

Essentials

Tervezze meg,
építse meg és szimulálja a jövő gyárát
kész komponensek felhasználásával.

Professional

Tervezze meg
és hozza létre saját komponenseit
a 3D-s világunkban történő szimulációhoz.

Premium

Virtualizálja gyárát
teljes gyártás szimulációs
megoldásunkkal.

Scroll to Top