ESSENTIALS

A Visual Components Essentials a gyártási szimulációs termékeink alapja

Visual Components Essentials

A Visual Components Essentials csomag a szoftver fő gyártásszimulációs terméke. Segítségével megtervezheti, megépítheti, továbbá szimulálhatja a jövő gyárát kész komponensek felhasználásával.

Gyár szimuláció

A gyár szimuláció minden szükséges eszközt biztosít a gyártás szimulációk gyors megtervezéséhez és beállításához,
mindezt egy interaktív, felhasználóbarát környezetben.
Továbbá lehetővé teszi az eredmények egyszerű exportálását és megosztását.

3D Layout -ok konfigurálása

A layoutok gyorsan létrehozhatók azáltal, hogy a komponensek közvetlenül átemelhetők az eCatalog-ból a 3D világba/környezetbe, majd a kompatibilis komponensek a plug- and-play funkcióval csatlakoztathatók egymáshoz.

Folyamatmodellezés

Egyszerű, vizuális és hatékony módja a layout szimulációk összeállításának. Termékek, folyamatok és anyag áramlás meghatározása vizuális munkafolyamatokkal.

eCatalog

A Visual Components eCatalog-ja több, mint 2500 előre definiált és használatra kész komponenssel az ipari automatizálás legnagyobb márkáitól származó robotok, gépek és eszközök modelljeinek hatalmas virtuális tárházát biztosítja.

CAD fájlok importálása

Importálja CAD fájljait közvetlenül a 3D világba. A Visual Components támogatja a vezető CAD-gyártók számos CAD-fájltípusát. Tekintse meg a támogatott CAD-fájlok listáját.

2D rajzok és BoM lista

Importálja a jelenlegi layout terveinek 2D rajzát a 3D világba, és végezze el a szükséges szimulációkat. Ezen kívül a 3D elrendezések 2D rajzainak (beleértve az BoM listát is) exportálására is lehetőség van.

CAD Attribute Reader

Az Autodesk 2D-s rajzokat 3D-s modellekké alakíthatja a CAD Attribute Reader segítségével, amely beolvassa a CAD-adatok attribútumait és a tulajdonságok alapján 3D-s modelleket generál. A támogatott formátumok a DWG és DXF fájlok.

Pontfelhőmodell támogatás

Importálja a létesítmények pontfelhőmodelljeit közvetlenül a 3D világba, majd konfigurálja a layoutok-at a létesítményeken belül.

Statisztikák

Szimulációs statisztikák megjeleníthetők vonal-, terület-, oszlop- vagy kördiagramok segítségével. Egyéni szimulációs adatok létrehozására, módosítására és megjelenítésére is lehetőség van a statisztikai kezelői felületen. A szimulációs adatok könnyen exportálhatók PDF vagy Microsoft Excel adatformátumban a szükséges alaposabb elemzéshez.

Alap virtuális üzembe helyezés

Virtuális modelljeinek működése tesztelhető és validálható a szimulációk és a vezérlőrendszerek összekapcsolásával. A fizikai kivitelezés előtt győződjön meg arról, hogy termelési rendszerei jól integráltak és hatékonyan működnek.

PLC kapcsolat

Csatlakoztassa a szimulációkat az Ön vezérlőrendszeréhez a platformfüggetlen OPC-UA vagy a támogatott gyártóspecifikus felhasználói felületek, például a Beckhoff segítségével.

Alap robot programozás

Az offline robotprogramozási (OLP) eszközök használatával lehetőség van a robotok és a cobotok egyéni igényeknek megfelelő gyors betanítására és programozásra, virtuális környezetben. Az OLP-vel a robotok és cobotok virtuális integrálása rövidebb idő alatt, kevesebb költséggel megvalósítható.

Egyszerű robotika

Definiálja, modellezze és programozza a robotjainak viselkedését egyszerű és könnyen használható OLP eszközökkel. A Simple Robotics beépített funkciókkal rendelkezik a robotok gyors betanításához, a robot mozgatásához, a különböző területek elérhetőségének és az ütközések vizsgálatához, valamint a robot logikájának és elhelyezkedésének mozgásszabályozási visszajelzésekkel történő meghatározásra.

Értékesítési tartalom létrehozása

Projektjeiről lenyűgöző értékesítési anyagok készíthet és oszthat meg, a megszokott formátumokban. Egyszerű tartalomkészítő eszközökkel megjelenítheti és megoszthatja a projekt fázisait és azok eredményeit.

Interaktív 3D PDF

A szimulációk interaktív 3D PDF formátumban, BoM listával vagy anélkül, különböző sablonokban exportálhatók.

2D rajzok

Exportálja terveinek 2D rajzait, akár különböző sablonokból és méretezze azokat bármilyen tetszőleges nézetben.

Képek

Exportáljon kiváló minőségű képek a 3D layout-jairól, a Full HD felbontástól egészen az Ultra HD 4K minőségig, vagy hozzon létre személyre szabott képméretet.

Videók

A 3D szimulációkat akár 4K HD minőségű videóként rögzítheti és exportálhatja. A legmegfelelőbb beállítások kiválasztásával testre szabhatja a videó minőségét.

Visual Components élmény mobiltelefonon

Az ingyenesen letölthető mobilalkalmazásunk segítségével könnyedén megoszthatja és átélheti a szimulációkat okostelefonjain.

Virtual reality

Lépjen be szimulációiba a virtuális valóság segítségével, és használja annak tartalmát, hogy magával ragadó és részletes javaslatokkal javítsa prezentációit.

Találja meg az önnek legjobban megfelelő terméket

Akár a gyártási megoldások gyors megtervezéséhez és bemutatásához keres eszközt,
akár az offline programozási alkalmazások működtetéséhez egy platformot,
nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Tekintse meg a 3D gyártásszimulációs termékcsaládunkat.

Essentials

Tervezze meg,
építse meg és szimulálja a jövő gyárát
kész komponensek felhasználásával.

Professional

Tervezze meg
és hozza létre saját komponenseit
a 3D-s világunkban történő szimulációhoz.

Premium

Virtualizálja gyárát
teljes gyártás szimulációs
megoldásunkkal.

Scroll to Top