Onshape

Felezze meg a termékfejlesztési költségeket!

Az Onshape segíti a vállalatok termékfejlesztési folyamatainak modernizálását

A termékfejlesztő cégek sorra állnak át a felhő alapú Onshape CAD/PLM szoftverre

Szeretne Ön is profitálni a mások által már megtapasztalt előnyökből?

Az Onshape a világ első, felhő alapú, teljes egészében Software As A Service (SaaS) CAD/PLM rendszere, mely egyesíti a robusztus CAD megoldásokat az erőteljes adatkezelési, együttműködési eszközökkel és a valós idejű elemzéssel.

A SaaS termékfejlesztési platform előnyei

Termékfejlesztési költségek felezése

Az Onshape átlátható kommunikációs és feladatorientált eszközöket biztosít a termékfejlesztési folyamat minden egyes résztvevőjének.

A felhő architektúrának köszönhetően egyszerre akár több mérnök is hozzáférhet ugyanahhoz a termékmodellhez. Felejtse el a klasszikus fájlrendszerek korlátait: Nincsenek másolatok, ide-oda küldözgetett alternatívák, mostantól mindig az aktuális modellverziót éri el.

Hazai iparági tapasztalatok igazolják, hogy akár 60%-os hatékonyságnövelés érhető el az Onshape nyújtotta optimalizált CAD munkamódszereknek köszönhetően.

Hatékonyságnövelés
Automatikus verziókontroll
Egyidejű hozzáférés
IT költségek csökkentése

Az Onshape-pel minden számítási feladatot korlátlan erőforrással rendelkező, felhő szolgáltatásra fűzött szervercsoportok végeznek, ezért teljesen mindegy milyen eszközön vesz részt a termékfejlesztési folyamatokban.

Nincs szükség külön szerverre, tárhelyre, a szolgáltatott szoftver éves díja minden kiadást magába foglal, ami a működéshez szükséges. Nem igényel semmilyen telepítést, adatmentést, -migrálást, továbbá a frissítések is teljesen automatikusan aktiválódnak a háttérben. Az egyedi felhő architektúrának köszönhetően az Onshape soha nem fagy le, nem küld hibaüzenetet, tehát abszolút karbantartásmentes, ezért minimális informatikai szaktudást igényel.

Látható költségek:

  • Szoftverköltség
  • Oktatási költség

Rejtett költségek:

  • Karbantartási / IT költség
  • CAD adminisztráció időigénye
  • Telepítések, frissítések időigénye
  • Hardverfejlesztések költsége
  • Leállások, hibák okozta időveszteség
Több millió forint költségcsökkentés
már az első évben*

Onshape szoftver / Konkurens CAD szoftver
(Milló forint / Év)

* 4 meglévő + 1 új CAD munkaállomás

Minimális
hardverigény
Zéró
tárhelyköltség
Zéró
szerverköltség
Zéró
karbantartásigény
Automatikus projektmonitorozás

Mindig is érdekelte mennyi tervezési idő köthető egy adott projekthez, vagy hány nap telik el egy-egy jóváhagyási folyamat között?

Az Onshape analízis funkcióinak segítségével részletes utókalkulációkat készíthet, vagy pontosíthatja motivációs rendszereit. Az automatikus projektkövetéssel minden fontosabb mérföldkőről értesülhet, valamint láthatja a résztvevő kollégák aktivitását. Az elemzések segítségével finomíthatja árkalkulációjukat, növelheti a feladatkiosztások hatékonyságát, vagy optimalizálhatja a projektek közti holtidőket is.

Projektmonitorozás
Pontos utókalkuláció
Aktivitásmérés
100%-os szellemi tulajdonvédelem

Manapság kulcsfontosságú a szellemi tulajdon védelme, amire a klasszikus fájlrendszerek képtelenek.

Erre nyújt megoldást az Onshape link alapú megosztása, ahol dinamikusan állíthatók a jogosultságok (pl. hozzáférés korlátozása, szerkesztési, exportálási lehetőségek). A szoftver továbbá minden egyes kattintást automatikusan elment és a módosítások egészen a legelső lépésig visszakövethetők egy átlátható fa struktúrának köszönhetően.

Adatainak biztonságáért az amerikai titkosszolgálat által is jóváhagyott Amazon Web Services felel.
Jogosultságkezelés
Zéró adatvesztés
Automatikus mentés
Maximális biztonság
Távmunka

Értesüljön időben a változásokról és legyen aktív részvevője a cég munkafolyamatainak az integrált feladatmenedzsmentnek köszönhetően.

Mostantól bármilyen eszközről, bárhonnan elérheti a projektekhez kapcsolódó adatokat, legyen szó bármilyen ultrabookról, asztali gépről, vagy mobileszközről. Nincs több kompromisszum, a munkavégzés mostantól kizárólag licencekhez kötött. Az Onshape minden platformon elérhető, külsős partnereiknek még regisztráció sem szükséges a dokumentumok/modellek megtekintéséhez.

Integrált feladatmenedzsment
Zökkenőmentes kommunikációv
Hardverfüggetlen
Platformfüggetlen
Lépjen túl a hagyományos asztali CAD/PLM rendszerek korlátain, kérjen további információt, vagy igényeljen testreszabott online bemutatót kollégáinktól
onshape-informacio-keres-snt

Információ kérés

Scroll to Top