PTC ThingWorx8

IIoT Solutions Platform

Bemutatjuk a ThingWorx 8-at

A ThingWorx 8 megkönnyíti és felgyorsítja:

  • Az ipari gépek csatlakozását a forrás adatokhoz
  • Forrás adatok az Iot felhőkből
  • Elemzi az adatokat, hogy megtanulja az elvárt működést és riasztást küldhessen ki, ha eltérést észlel
  • Automatikusan létrehozza és továbbítja a Kiterjesztett Valóság alapú élményeket

” ThingWorx 8 gyökeresen meg fogja változtatni azt, hogy az emeberek hogyan fognak kapcsolatba kerülni a körülöttük levő fizikai és digitális világgal.”

— Mike Campbell, ThingWorx Platform alelnöke

ThingWorx 8 az IoT projektek alapja

Mit tudhat a vállalkozása? Mire képes a vállalkozása?

A ThingWorx 8-cal meg tudja valósítani, amit megálmodott

Emelje vállalkozását a következő szintre! 

A ThingWorx 8 platformját kifejezetten az ipari IoT számára tervezték, hogy lehetővé tegye Ön számára, hogy gyorsan építhessen és alkalmazhasson új alkalmazásokat és Kiterjesztett Valóság alapú élményeket. Páratlan funkcionalítással, rugalmassággal és aggilitással, a legnagyobb partnerhálózattal az IoT területén, a ThingWorx 8 rendelkezik mindennel amire az IoT ( Dolgok Internete) megteremtéséhez szüksége lehet a vállalkozásának. Mi különbözteti meg a ThingWorx8-at a többi ipari IoT platformtól?

A ThingWorx 8-at kifejezetten az ipari IoT számára építették

A ThingWorx Platform olyan speciális funkciókat tartalmaz ami kifejezetten az ipari cégek számára készült- mint például az ipari kapcsolódás, azonnali észlelés, és modell alapú fejlesztői környezet.

Alkalmazások és Kiterjesztett Valóság (AR) alapú élmények gyors létrehozása és fejlesztése

A ThingWorx 8 mérhetően könnyebbé teszi az alkalmazások és az ipari AR tapasztalatok fejlesztését, az által, hogy innovatív digitális ikertestvér technológiát alkalmaz.

Élénk Partner kapcsolat

A ThingWorx 8-nak van a világ legnagyobb ipari IoT fokuszú hálózata a világon.

Korlátlan Rugalmasság

A ThingWorx 8 számos módon telepíthető- felhőben, helyszínen vagy hibrid megközelítéssel- széleskörű adatokat és Kiterjesztett Valóság alapú élményeket integráll az alkalmazásokba.

Próbálja ki!

A ThingWorx 8 egy vezető, kifejezetten ipari IoT célokra kifejlesztett platform, amely lehetővé teszi az intelligens, kapcsolódó termékek, műveletek és megoldások gyors kiépítését.

ThingWorx
Fejlesztői Portál

Kapcsoljon össze bármit, beleértve eszközöket, szenzorokat, rendszereket, hogy a lehető leggyorsabban építhessen ki egy lenyűgöző megoldást.

ThingWorx
Studio

Gyorsan létrehozható, és alkalmazható Kiterjesztett Valóság alapú élmények, melyek segítik fejleszteni a termékeit és folyamatait.

ThingWorx
Navigate

A legfrissebb, legpontosabb termékinformációkhoz való hozzáférés révén Ön jobb termékfejlesztési döntéseket hozhat és elősegíti a fejlődést.

ThingWorx
Gyártási alkalmazások

A ThingWorx-re épültek ezek a szerepkör alapú alkalmazások, hogy közös problémákat oldjanak meg, lehetővé teszik a kiszolgáló távoli felügyeletét és lecsökkentik az állási időt.

Ássa mélyebbre magát a ThingWorx 8-ban

Mióta bejelentették a ThingWorx 8-at, a PTC számos elő és virtuális eseményt szervezett, hogy Önök nagyobb betekintést nyerhessenek a PTC ipari IoT platformjának funkcióiba. A ThingWorx 8-al az Ön vállalkozása gyorsan és könnyen csatlakoztathat eszközöket és rendszereket , hogy menedzselje és elemezhesse az adatokat, implementálhasson alkalmazásokat és felhasználói felületeket, menedzselhesse és távolról irányíthassa az eszközöket, és olyan technológiákat mint a kiterjesztett valóság , új tapasztalatokat szerezhessen- mindezt egy biztonságos és mérhető rendszeren keresztül.

Ismerje meg az új funkciókat, amelyek lehetővé teszik az Ön számára, hogy:

  • Optimalizálhassa a vállalati folyamatokat
  • Új bevételi forrást teremthessen
  • Javítsa az ügyfelek tapasztalatait
  • Megkülönböztesse az Ön termékeit és szolgáltatásait a versenytársakétól

Ügyfél sikerek

A PTC felhasználói sikerek segítenek a vállalkozásoknak az ipari IoT fejlődésében.

Mély szakértelemmel és folyamatosan a kimagasló eredményekre koncentrálva minden szakaszban, a PTC Ügyfél Sikerek biztosítja a cégeket arról, hogy tervekből hamar értéket teremthessen. A PTC megalkotta: Siker Menedzsmentet, Implementációt, Adoptálási Szervízt, hogy lehetővé tegye a gyors alkalmazást és a ThingWorx 8 alkalmazásoknak köszönhető üzleti sikereket.

Siker tervek

Alkalmazza a ThingWorx on One Day egyedülálló szolgáltatáscsomagokat, ami proaktív útmutatást nyújt a sikeres menedzseléstől a gyors eredmények eléréséig.

Enablement Szerviz

Kombinálja a gyakorlati képzéseket, helyszíni workshoppokat, mentorálást, annak érdekében, hogy segítséget kapjon az új technológiákhoz való felzárkózásban, szakértői támogatás mellett.

Gyorsított PoC Szerviz

Útmutatási stratégia az ötlettől a demonstrációig 1 hét alatt.

Új Ügyfélnek

Bemutatjuk Önnek a ThingWorx 8-at, igényelje a próbaverziót.

Meglevő ügyfélnek

Fedezze fel a ThingWorx 8-at ingyenes frissítéssel.

Scroll to Top