Creo 9.0 újdonságok

Tervezzen jobb termékeket, gyorsabban!

Megérkezett a Creo 9, ismerje meg az új fejlesztéseket!

A Creo 9 tele van termelékenységi és használhatósági fejlesztésekkel, amelyek segítségével rövidebb idő alatt készítheti el az eddigi legjobb terveit. Új eszközök állnak rendelkezésre a CAD-modellek kezeléséhez, szerkesztéséhez és megértéséhez. A Creo 9 tovább javítja az ergonómia, a modell alapú tervezés (MBD), a szimuláció, a generatív tervezés és az additív/szubtraktív gyártás eszközeit.

Használhatóság és termelékenység

Az új, felhasználó központú használhatósági és termelékenységi fejlesztések segítenek a mindennapi munka racionalizálásában. A modellfák kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű, az új osztott felületek funkció pedig még jobb elemzést és meghatározást tesz lehetővé. A Sketcher, a multibody, a Freestyle és az ECAD funkciók mind fejlesztésre kerültek, annak érdekében, hogy a mindennapi munka egyszerűbbé és gyorsabbá váljon.

A modell alapú tervezés (MBD) és a rajzkészítés fejlesztései

A továbbfejlesztett eszközök segítségével jóval hatékonyabbak az MBD- és rajzkészítési tevékenységek.  A szemantikus PMI és szimbólumok megfelelnek a legújabb ASME/ISO szabványoknak, így több információt biztosítanak minden résztvevő csapat számára. Az új hegesztési szimbólumok és sraffozási-minták megkönnyítik a rajzkészítést. Ezen továbbfejlesztett MBD-eszközök segítségével kisebb erőfeszítéssel nagyobb áttekinthetőség érhető el.

Ergonomikus kialakítás, manikin és megjelenítés

Csapata értékelni fogja az ergonómiai tervezés és a látáselemző eszközök továbbfejlesztését. Mostantól a Manikin pozíciójának és méreteinek beállításának egyszerűbben testre szabható, valamint új eszközök állnak rendelkezésre a látómező-elemzéséhez is. Ezen felhasználó központú fejlesztésekkel könnyebben hozhat létre jobb termékmegoldásokat.

A szimuláció és a generatív tervezés fejlesztései

Javítsa termékeit a továbbfejlesztett szimulációs és generatív tervezési eszközökkel. A CSL kiegészíti az eddigi funkciókat a multifizikai elemzéssel, így egyszerre szimulálhatja a szerkezeti és a hőtani teljesítményt. A Creo Ansys Simulation és a Creo Flow Analysis mostantól erősebb és könnyebben használható. Továbbá ezután a generatív tervezést használhatja biztonsági tényező számítására és modális optimalizációra is, amellyel elérheti, hogy a vibráció esetén a vizsgált termék a kívánt frekvenciaválaszt adja.

Fejlesztések az additív és szubtraktív gyártás terén

Az új verzióba lényeges CAM-fejlesztések is kerültek be, mind az additív, mind a hagyományos gyártás területén. Az additív gyártásnál a sztochasztikus és a felhasználó által definiált rácsok (lattice), valamint a támaszték terén talál fejlesztéseket. A szubtraktív gyártás frissítései közé tartoznak az 5 tengelyes simító szerszámpályák, az esztergálás és az formaadó szerszámok fejlesztése, valamint az adaptív előtolási sebességek a maráshoz. Ezek a fejlesztések megkönnyítik a kiváló minőségű, gyártható termékek előállítását.

Kezdje el használni a Creo 9.0-t még ma! Tapasztalja meg a tervezés új útját!

Még nincs Creo-ja?

Szerezze be
a 30 napos teszt verziót!

Ön aktív Creo felhasználó?

Kezdje el az ismerkedést,
frissítse szoftverét díjmentesen!

Régebbi Creo-t használ?

Hívja cégünket speciális
frissítési ajánlatainkért!

Scroll to Top