Altair Inspire Cast

Gyors, pontos, egyszerű és elérhető öntészeti szimuláció
Mi az az Altair Inspire Cast? Az Altair Inspire (korábban Click2Cast) szoftver egy gyors, egyszerű, pontos és megengedhető öntészeti szimulációs környezet, amely magas minőségű alkatrészek gyártására, ezáltal pedig a megnövekedett jövedelmezőségre koncentrál, egy meglehetősen intuitív felhasználói élményen keresztül. Ez az egyetlen olyan eszköz, ami egyaránt kiszolgálja a kezdőket és haladókat is, a terméktervezőktől egészen az öntödei mérnökökig.

A felhasználók már a legkorábbi tervezési fázistól kezdve vizualizálhatják a tipikus öntészeti hibákat, mint például a légcsapda, a zsugorodási porozitás, a hideg összecsapás, vagy az öntőforma degradáció, illetve ki is javíthatják őket a kereskedelmi költségek korrigálásának elkerülése érdekében. A vezetett folyamat sablonok 5 egyszerű lépést mutatnak be a gravitációs öntészet, a homokformás öntészet, a precíziós öntészet, a magas nyomású, illetve alacsony nyomású öntészet, valamint a rotacaster szimulációjához. Az Altair Inspire Cast innovatív élményével a felhasználók néhány órás tanulást követően képesek lesznek a termékek minőségének növelésére, illetve jobb termékek tervezésére.

Miért válassza az Altair Inspire Cast-ot?

Öntészeti tervek készítése
A radikálisan új tervek és az új anyagok kombinációja megköveteli a tervezőktől az elképzeléseik korai kiértékelését. Kötelezze el magát az Altair Inspire Cast mellett és szimulálja a felmerülő elképzeléseket minimális tanulással vagy akár tanulás nélkül! A folyamat kristályosodása során, annak a terméktervezési ciklus során történő további vizsgálatára és optimalizálására vonatkozó képesség egyedülálló értékké teszi az Altair Inspire Cast-ot, a korai tervezéstől egészen a gyártásig.

Minimalizálja a folyamat összetettségét!
Az iparban megszokott, hogy először megterveznek egy folyamatot és aztán szimulálják azt. Az Altair Inspire Cast megváltoztatja ezt a felállást azzal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára az ötleteik és a munkafolyamat párhuzamos fejlesztését. Virtualizált öntőnyílásokkal kezdheti meg a kitöltést, ami keresztülvezet a porozitás és a kompenzálásra használt tápfejek területein. Mindegy, hogy gravitációs öntészetről, precíziós öntészetről, rotacasterről, magas nyomásos öntészetről vagy az alacsony nyomásos öntészetről van szó, mindegyikhez elérhető a javításhoz szükséges vezetett sablon.

Növelje a minőséget és a profitábilitást!
Csúcstechnológiás, kétfázisú véges elemes formulával lehetősége nyílik a kitöltés és dermedés folyamatának rendkívül pontos tanulmányozására. Ez segít abban, hogy a jó minőségű öntőformákat készítsen, magas célértékkel.

Az Altair Inspire Cast funkciói

Könnyű használat – 5 egyszerű lépésben
Szimuláljon, futtassa le az elemzést, optimalizáljon és öntse ki a végső elemet, mindezt egyetlen, átfogó, felhasználóbarát platformon!

Öntőforma sablonok széles választéka a szimulációhoz
Az Altair Inspire Cast számos öntőforma sablont ajánl a magas, illetve alacsony nyomású öntészet, a homokformás öntészet, és a precíziós öntészet szimulációjához.

A beöntőnyílás tervezetének és helyzetének optimalizálása
Az Altair Inspire Cast lehetőséget biztosít a beöntőnyílás gyors és egyszerű szimulációjára. Csak ki kell válassza a méretet és az irányt és az Altait Inspire Cast automatikusan létrehozza a kívánt formát.

A teljes öntőformatervezetek validálása
Az Altair Inspire Cast segítségével a felhasználók validálhatják a kész öntőformatervezeteket, többek között az üregeket, átfolyókat, túlfolyókat.

Az Altair Inspire Cast munkafolyamata

Az Altair Inspire Cast újdonságai

Galéria

Scroll to Top