A Visual Components használatával adjon el több gyártási megoldást és jusson több beruházáshoz a gyógyszeripar területén! Ismerje meg, hogyan használják a vezető integrátorok és az OEM cégek a Visual Components szoftvert a gyógyszeripari gyártási megoldások tervezéséhez, validálásához és eladásához!

A csomagolás szinte minden termék esetékben kulcsfontosságú mozzanat a gyártás során. Minden iparág találkozik vele és többféle célt szolgál. Szerepe van a marketingben, a védelemben, valamint az információ átadásban.

Sok vásárlónk ad el gyártási megoldásokat a csomagoláshoz. Ezen rendszer integrátorok a Visual Components szoftvert használják elképzeléseik eladásához, gyártási megoldásaik megtervezéséhez és validálásához, ezen kívül pedig vizuális bizonyítékot tudnak nyújtani gyártóknak arról, hogy a tervezetük úgy fog működni, ahogyan azt elképzelték.

A legtöbb iparágban az integrátorok versenyképes árakat és értékeket kínálnak a csomagolási beruházásokért folyó küzdelemben. Ez egy olyan értékesítési folyamat, ahol az elért sikerek és a jó hírnév fontosak, de kétségkívül az ár a legfontosabb tényező.
A gyógyszeriparban ez máshogy zajlik.

Itt egy jelentős szabályozási felügyelet van jelen, aminek következtében több időbe telik az új berendezések tervezése, validálása és üzembe helyezése. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a gyógyszeripari cégeknek több időbe telik a piacra dobni a berendezéseiket, márpedig náluk a gyorsaságon van a hangsúly. Ők, amikor beruházót keresnek az új berendezéseikhez, inkább prémiumot fizetnek annak, aki időben le tudja szállítani a megrendeléseiket, mint, hogy alacsonyabb árakat keressenek.

Ezek a beruházások nem egyszerűek, így a rendszer integrátorok keményen kell dolgozzanak. A gyógyszeripari cégeknek szigorúan szabályozott időbeosztása van, ahol nincs idő tévedésre, se számítási hibákra. Ehhez hasonlóan komolyak a beruházásaik is, és elvárják a beszállítóiktól, hogy pontosak legyenek.
Hogyan segíti a rendszer integrátorokat a Visual Components a gyógyszeripari beruházásokért folyó versenyben? A szoftver segítséget nyújt abban, hogyan tervezzék meg és validálják a gyártási megoldásokat, hogyan kommunikálják egyértelműen az ajánlataikat üzletfelek fele, valamint megszilárdítják a vásárló bizalmát abban, hogy képesek lesznek szállítani a rendelést.

Tervezze meg gyorsabban a gyártást!

A Visual Components lényege a gyártási megoldások tervezése és a szimulációja, ami egy széleskörű, kész alkotóelemekből álló könyvtárnak és az alaprajzok létrehozásához, szimulációjához tartozó munkafolyamatoknak köszönhetően egyszerű. A minden Visual Components termékben meglévő Visual Components eCatalog egy több mint 2000 elemből álló könyvtár, legyen szó robotokról, szállítószalagokról, vagy egyéb berendezésekről, kellékekről. A felhasználók számára ez egy érthető kiinduló pontot ad ahhoz, hogy a csomagolások gyártási folyamatához egy jól használható layout-ot készíthessenek. A Visual Components támogatja a vezető CAD formátumokat, ezáltal Ön a saját fájljait is egyszerűen importálhatja egyenesen a szoftverbe.

A szoftver intuitív felhasználási felületével és egyszerű alaprajz konfigurációs munkafolyamataival a szimulációra kész 3D alaprajzok könnyen elkészíthetőek. Az alkotóelemeket az eCatalogból egyesen át lehet húzni és be lehet illeszteni a 3D világba, a plug-and-play funkcióval pedig összelehet kötni a kompatibilis alkotóelemeket. Köszönhetően annak, hogy a működési logikai be van építve az alkotóelemekbe, a szimulációkat könnyen le lehet futtathatni, a változtatásokat könnyen véghez lehet vinni. A Visual Components használatával a gyártás könnyen megtervezhető, az optimalizáció egyszerű és precíz. A tervezési idő pedig napokról órákra csökkenthető.

Készítsen lenyűgöző tartalmat!

Az ajánlatokhoz tartozó tartalom létrehozása időigényes feladat, azonban elengedhetetlen része a munkafolyamatnak. A Visual Components használatával a prezentációra kész tartalmat (2D rajzolatok, interaktív 3D PDF fájlok, 4K videók és nagy felbontású képek) könnyedén exportálhatja a magából a szoftverből. Egyetlen kattintással mérnöki pontosságú, marketing színvonalú tud létrehozni. A Visual Components Experience használatával pedig az elkészített szimulációt a telefonján vagy a virtuális valóságban is megtekintheti.
Töltse le a mintát a bemutatásra kész anyagainkról!

Szerezzen vásárlói “buy-in”-t!

A 3D gyártási szimulációs szoftver egy meghatározó eszköz az érdekelt felek között a hitelesség kiépítésében és kiküszöböli a köztük a tudásbeli különbségeket. Ez akkor különösen fontos, amikor több (sok esetben szakmai háttérrel nem rendelkező) fél verseng a gyógyszeripari beruházásokért. Ilyen esetben eredményesebb és hatékonyabb párbeszédet eredményez egy mindenki, nem csak a szakmabeli hallgatóság számára, érthető prezentáció, ami egyúttal segít kiépíteni az ajánlathoz egy „buy-in”-t.

Szeretné megtudni hogyan használhatja a Visual Components szoftvert a gyártási munkafolyamatának felgyorsítására és hogyan nyerhet meg több beruházást a gyógyszeripari csomagolás területén? Lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy személyre szabott demóhoz jusson!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top