Biztos sokan vagyunk úgy, hogy amikor valamilyen innovatív eszközt meglátunk, arra gondolunk, hogy ezt miért nem mi találtuk ki, hiszen annyira egyértelmű, hogy egy ilyen eszközre szükség van.

Miután az első fázison túl estünk és homlokunkról is múlik a pirosság – a homlokunkra mért csapás következtében- jön a második fázis, az akarom fázis. Az akarom fázisban rögtön szeretnénk beszerezni és hevesen túrjuk az interneten a megjelenési dátumot és a pontos specifikációkat. Miután meg van, hogy mikor lehet beszerezni, indul a harmadik fázis, a csöngetés fázis. A csöngetés fázisban figyeljük a cucc szállítási státuszát, hogy éppen hol jár, vagy lassan zaklatássá fajulva hívogatjuk a logisztikát végzőket (ez egyébként nekik is a csöngetési fázis, de ők máshogy hívják.

Nos ezeket a fázisokat éltem át én is, amikor a Cisco Sparkboard-jának első videóit megláttam. A cucc annyira kézenfekvő, hogy a használat után nem is értem, hogy eddig hogy tudtam e nélkül bemutatót tartani. Jelenleg az 55 collos UHD verziót lehet kapni, 4K kamerával, természetesen a kijelző érintés érzékeny.

Az eszköz adatlapja: https://goo.gl/jUYTYM

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top