A SaaS (szolgáltatott szoftver) megoldások és a mobil technológiák hatalmas segítséget jelentenek a vállalatok számára az innováció és a termékfejlesztés felgyorsításában.

Teljesen természetes, hogy a termék tervezés sokkal könnyebb egérrel, billentyűzettel és 4K monitorral. De egyikünk sem ül folyamatosan a monitor előtt. A lehetőség, hogy a CAD és adatkezelő szoftvert mindenhova magunkkal vihetjük, soha nem látott rugalmasságot biztosít arra, hogy meg tudjunk felelni üzleti kihívásoknak bárhol és bármikor is találkozzunk velük.

Ebből az eBook-ból megtudja mennyi előnye van annak, hogy a CAD szoftvert mobil telefonon, illetve tableten is tudja használni. Az Onshape Mobile megoldás elérhető Android és iOS eszközön is és ugyanazzal a funkcionalitással rendelkezik, mint ha az Onshape-et asztali gépen vagy laptopon használná.

Azáltal, hogy a felhasználók bárhol, bármilyen eszközről létrehozhatnak új tervet, vagy szerkeszthetik a már meglévőket, számtalan új lehetőséget nyit meg a vállalat számára:

  • A kereskedő kollégák bárhol találkozhatnak a vásárlókkal és megbeszélhetik az ajánlatokat, lehetőségeket, hiszen a teljes portfóliójukhoz hozzáférnek.
  • A gyártó csapatok elhagyhatják papíralapú tervezést. Az, hogy minden adat egy helyen található és azonnal elérhető a mobilról is, nagy mértékben lecsökkenti az átdolgozások és selejt mennyiségét.
  • A terepen dolgozó kollégáknak az Onshape-ben azonnal elérhető adatokat mind a gyártósoron, mind a vásárlókkal való munka során rendelkezésére állnak.
  • A termék tervező csapatok akár menet közben is elvégezhetnek vagy jóváhagyhatnak változtatásokat, amivel segítik a munka folyamatosságát és a határidők betartását.
  • A vásárlók naprakészek maradhatnak a megrendelt eszközök gyártását illetően. Annak köszönhetően, hogy számukra valós idejű megtekintési és kommentelési jogosultságok biztosíthatók, könnyedén és időben azonosíthatók és megoldhatók a tervezés közben felmerülő problémák.

Tudja meg, hogy a mobil SaaS termékfejlesztési eszközöknek milyen hatása van a tervezési folyamatára!

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top