A PTC Onshape Education felhasználóinak száma meghaladta az 1 milliót, köszönhetően annak, hogy világszerte sikerült elérniük, valamint megnyerniük a hallgatókat és az oktatókat.

Az Onshape 2019-es felvásárlásával a PTC oktatási csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy 2021. októberére eléri az 1 millió Onshape Education felhasználót – gyakorlatilag megduplázva ezzel az oktatási tervükben résztvevő felhasználóik számát. A PTC régóta elkötelezett a hallgatók és oktatók támogatása mellett annak érdekében, hogy sikeresen boldogulni tudjanak az egyre inkább digitálissá váló világban – ezt az elhatározását pedig a COVID-19 világjárvány még jobban felerősítette.

Január végére túllépték a kitűzött 1 millió Onshape Education felhasználót jelentő célt, mégpedig 9 hónappal a tervezett idő előtt!

A világ eseményei, valamint az oktatás változó igényei felgyorsították a cél elérését és s mind a PTC, mind a résztvevők számára rendkívül pozitív eredmény, hogy milyen sok hallgató, illetve oktató tudott előnyt kovácsolni az Onshape használatából. A hallgatók, akiknek korábban nem volt CAD hozzáférése, mostantól könnyedén kapcsolódhatnak a tudományos és mérnöki világhoz, versenyekhez, az oktatók pedig zökkenőmentesen folytathatják a tanítást köszönhetően az Onshape hozzáférésüknek.

A PTC célja, hogy egy jobb világot teremtsen, a fenti példa pedig azt mutatja, hogy jó úton haladnak. Lehetővé teszik az oktatók számára, hogy új módszerekkel lépjenek kapcsolatba a hallgatóikkal. Az 1 millió Onshape Education felhasználót valamint a több, mint negyed millió egyéb PTC termékeket használó hallgatót és oktatót alapul véve a PTC oktatáshoz való hozzájárulása, különösen az egészségügyi krízis alatt, világszerte milliókra volt pozitív hatással.

Az 1 millió Onshape Education felhasználó elérése és túllépése mind a PTC , mind felhasználók részéről komoly elköteleződést jelent. Azok a hallgatók, akik tanulmányaik során a PTC szoftvereit használják, sok esetben a már meglévő felhasználóknál vállalnak munkát, így segítve ezen cégek digitális átalakulását.

Az egyik indoka annak, hogy a PTC befektet az oktatásba az, hogy a segítse a hallgatókat a jövő vezetőivé válni. Az oktatás területén való jelenlétük és hozzájárulásuk nagyban támogatja, hogy a jövőben több, illetve jól képzett technikai vezető legyen jelen, ami pedig pozitívan hat vissza a cégre és azok felhasználó köreire is.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Scroll to Top