A termékfejlesztés világa folyamatosan változik, ezért az Ön CAD szoftverének is változnia kell! Tervezze meg a leginnovatívabb termékeket minden eddiginél gyorsabban, tartsa meg vagy növelje előnyét versenytársaival szemben! Ez a verzió a fejlesztési innováció új generációját hozza el, forradalmian új funkciókkal a generatív tervezés, a valós idejű szimuláció, additív gyártás és multibody tervezés területén.

A Creo 7.0 új funkciói az innovációt a tervezési folyamat részévé teszik

BOSTON – 2020. április 14. A PTC bemutatja a Creo 3D CAD tervező szoftverének új generációját, a Creo 7.0-át. A szoftver új funkciói a tervező kezébe adják a mesterséges intelligencia (AI) erejét, így a szimuláció ezután tökéletesen belesimul a mindennapi munkába.

„Régi Creo felhasználóként izgatottan várjuk, hogy minél előbb elkezdhessük használni a Creo 7.0-át.” – mondta Adrian Marshall, a Royal Enfield termékfejlesztési CAD részleg vezetője.

„A Creo segített a motorkerékpárjaink fejlesztésének, gyártásának és karbantartásának forradalmasításában. Biztosak vagyunk abban, hogy a Creo ezután is javítani fogja a tervezési folyamatainkat és lehetővé teszi számunkra a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a vásárlóinknak.”

CREO 7.0 megérkezett!

A Creo 7.0 világszerte elérhető 2020. április 14-től!
Kezdje el használni a Creo 7.0-t még ma! Tapasztalja meg a tervezés új útját!

A leggyakrabban előforduló felhasználói CAD igények kielégítéséhez a PTC a következő funkciókat építette be a Creo új generációját képviselő Creo 7.0-ba:

Generatív tervezés: A Frustum generatív tervezési technológia beépítésével a Creo 7.0 lehetővé teszi a tervezők számára, hogy a mesterséges intelligencia (AI) erejének kihasználásával a mérnöki specifikációkon és gyártási paramétereken alapuló optimalizált terveket hozhassanak létre rövid idő alatt.

Szimuláció-vezérelt tervezés: Az Ansys-szal való együttműködésnek köszönhetően a Creo 7.0 a Creo Simulation Live kiterjesztésével lehetőséget ad az áramlástani analízisre. Ez egy átfogó, valós idejű szimulációs megoldás, aminek köszönhetően a tervezők gyorsabb iterációra és magabiztosabb tervezésre lesznek képesek.

Multibody tervezés: Ennek a tervezési eszközkészletnek a segítségével a felhasználók számos tervezési feladatot a korábbinál hatékonyabban végezhetnek el, valamint a tervezési folyamatok is egyszerűbben kezelhetővé, érthetőbbé és könnyebben módosíthatóvá válnak.

Additív gyártás: A Creo 7.0 számos új fejlesztést hoz a Creo Additive Manufacturing modulba. Többek között javult a stochasztikus illetve személyre szabott rácsozatok tervezése, így a felhasználóknak nagyobb mozgástere van a rácsozatok kialakításánál.

Produktivitást növelő fejlesztések: Mint minden új verzió, a Creo 7.0 is nagyszámú produktivitást javító fejlesztést tartalmaz a gyorsabb munkavégzés támogatására. Jelentősen továbbfejlesztésre került a formázási ferdeség, a 2D-s tükrözés, a vázlatkészítő felhasználói felülete és még sok más. Ezek a funkciók még intuitívabbá teszik a szoftver használatát és gyorsítják a munkát.

A Creo használatával a felhasználók jobb termékeket készíthetnek, annak köszönhetően, hogy az új verzió megkönnyíti az innovációt, elősegíti a tervek újrahasználatát, és a feltételezéseket tényekkel helyettesíti. A felhasználók egyetlen környezeten belül tudnak dolgozni a tervezés kezdeti szakászától egészen a kész termék elkészítéséig.

„A Creo 7.0 az eddigi egyik leginnovatívabb új verzió, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre használják ki a Frustum lenyűgöző generatív tervezési technológiájának és a valós idejű áramlástani analízissel kibővített, Ansys-ra épülő Creo Simulation Live előnyeit.” – mondta Brian Thompson, a PTC, CAD részlegének vezetője.

„A Creo 7.0 vásárlóink mindennapi tervezési munkafolyamatainak részévé teszi az új technológiákat. Ennek köszönhetően pedig átalakítja a digitális tervezési folyamataikat.”

A Creo 7.0 bevezetése a PTC nemrégiben megvalósult lépését, az Onshape (az Onshape SaaS platformot tervező) vállalat felvásárlását követi. Ez jól demonstrálja a PTC elkötelezettségét az üzleti értéket teremtő innovatív technológiák biztosítása iránt – asztali és online platformokon egyaránt.

Az eredeti cikket elolvashatja itt.

Ipar 4.0 – Ismerje meg ipari digitalizációs megoldásainkat és tekintse meg aktuális hirdetéseinket, akcióinkat!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top