A Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP) „ajánlott” („recommended”) értékelést kapott a biztonsági terméket tesztelő és vizsgáló független szervezetek között vezető szerepet betöltő NSS Labs 2017-es, új generációs tűzfalak (Next Generation Firewalls – NGFW) tesztjén. 2011 óta ez a 14-dik alkalom, hogy a vállalat „ajánlott” minősítést kapott az NSS Labs-től.

Az új generációs tűzfalért kapott NSS minősítés megerősíti a Check Point azon törekvését, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb biztonsági megoldásokat kínálja ügyfeleinek valamennyi hálózati szegmens tekintetében. A Check Point 15600 Next Generation Threat Prevention (következő generációs, fenyegetések elleni védelmi) megoldása, mely része a Check Point Infinity-nek, vett részt az NSS tesztjén és 99,56%-os eredményt ért el a támadások blokkolásában (Exploit Block Rate).

„A Check Point Infinity az első biztonsági architektúra, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyetlen biztonsági architektúra alkalmazásával védjék hálózataikat, alkalmazás-felhőiket és mobil eszközeiket”, mondta Gabi Reish a Check Point termékmenedzsmentért és marketingért felelős elnökhelyettese. „Ezen legújabb teszteredmények hangsúlyozzák az architektúra hatékonyságát és eredményességét, de felhívják a figyelmet annak szükségességére is. Mindezeken túl, a kiemelkedő eredmény biztosítja a Check Point ügyfelei számára, hogy egy vezető biztonsági vállat kezében vannak, mely megvédi hálózataikat.”

Az NSS Labs 2017-os jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 100%-os védelem a legújabb (2013-2016) támadások ellen, valamint az Apple, az IBM és az Oracle sérülékenységekkel szemben.
  • 99,9%-os évdelem a Microsoft és 99,2%-os védelem az Adobe sérülékenységekkel szemben.
  • 18 USD TCO (teljes fenntartási költség) per megvédett Mbps.

Az NSS közismert szigorú és átfogó biztonsági tesztjeiről – ez alól az új generációs tűzfalak teszt sem volt kivétel. Több, mint 6.600 esetet, 137 behatolási módszert 10 különböző kategóriában vontak be a vizsgálatba, különböző teljesítmény, kapacitás, stabilitás és megbízhatósági intézkedések mellett – köztük 5 különböző forgalommal. A Check Point megoldásai állták ezeket a nagy kihívást jelentő próbákat, és ismételten hozták azokat az eredményeket, melyek elvárhatóak egy vezető biztonsági vállalattól.

„A megbízható, független, harmadik fél által végzett teszteken való részvétel fontos befektetés részünkről. A független tesztek ugyanis fontos biztonsági megerősítést adnak az ügyfeleinknek és a piac egészének. Büszkék vagyunk hosszú-távú teljesítményünkre, stabil vezető szerepünkre és a független teszteken elért eredményeink által bizonyított biztonsági kiválóságunkra.” tette hozzá Reish.

További információ és az NSS Labs jelentés letölthető verziója: http://pages.checkpoint.com/nss-ngfw-test-2017.html

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top